CFR Cluj a pierdut la limită meciul-tur al dublei cu Lazio. Calificarea se joacă peste o săptămână

CFR Cluj a pierdut la limită prima manşă a dublei cu Lazio Roma, din playoff-ul UEFA Conference League. Pe Stadio Olimpico, ardelenii au început curajos, fără complexe în faţa italienilor. În minutul 15, Lazio a rămas în inferioritate numerică: Krasniqi a fost faultat în marginea careului de Patric, care a văzut cartonaşul roşu.

Deşi au avut un om mai puţin pe teren, gazdele nu s-au retras, iar eforturile alb-azurilor au dat roade în prelungirile primei reprize. Lazio a deschis scorul după o fază fixă, golul fiind reuşit de cel mai bun marcator din istoria clubului, Ciro Immobile.


Italienii au fost mai periculoşi şi în partea a doua a întâlnirii, dar tabela nu s-a mai modificat. Felipe Anderson şi Milincovic-Savic au ratat pentru alb-azuri, iar Yuri a irosit singura şansă clară a CFR-ului. S-a terminat 1-0 pentru Lazio – rezultat care lasă deschisă lupta pentru calificare.


Lazio a început jocul în formula: Maximiano – Lazzari – Casale – Patric – Hysaj – Milinkovic – Marcos Antonio – Vecino – Felipe Anderson – Immobile – Zaccagni. Antrenor: Maurizio Sarri
CFR Cluj: Scuffet – Manea – Yuri – Burcă – Camora – Muhar – Boateng – Deac – Yeboah – Bîrligea – Krasniqi. Antrenor: Dan Petrescu


Returul dublei ce are ca miză un loc în optimile de finală se va disputa joi, 23 februarie, de la ora 19.45, pe terenul ardelenilor.


foto: facebook S.S. Lazio

Cele mai citite

Related Articles