Cei mai tineri luptători au făcut spectacol la Cupa Hercules!

Sezonul competiţional al luptătorilor cărăşeni s-a încheiat cu un turneu adresat tinerelor speranţe. Cupa Hercules, competiţie tradiţională ajunsă anul acesta la cea de-a 21-a ediţie, a reunit în staţiunea Băile Herculane 120 de luptători cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani. Sportivii cărăşeni au fost din nou la înălţime, spune antrenorul Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Caraş-Severin.

“Au participat juniori mici, juniori IV şi sportivi Under 15. La competiţie au venit cluburi din toată ţara, mai exact 14 grupări sportive. Le-am făcut o bucurie celor mici, pentru ei a fost ultima competiţie, un eveniment de sfârşit de an, iar rezultatele au fost foarte bune. Aş dori cu acest prilej să şi mulţumesc Consiliului Judeţean pentru susţinere, iar Primăriei din Băile Herculane, pentru că ne-au pus la dispoziţie sala pentru competiţie. Pe asociaţii şi cluburi, cărăşenii au venit pe locul I. Avem rezultate foarte bune cu juniorii mici, la fete vreau să le amintesc pe Elena Boha, Andrada Dinţă, Denisa Colduşin, Raluca Ionişcu, Ioana Radu sau Roxana Boha, iar la băieţi, pe Rafael Barboş, Florin Croitoru, Ricardo Sarai, Vlad Dinţă sau Cristian Ştefan”, a spus tehnicianul Florin Dinţă.

Luptătorii reşiţeni prezenţi în competiţie au fost pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica, Florin Dinţă, Nicolae Constantin şi Andrei Franţ.

Cele mai citite

Related Articles