Caransebeşeanul Lucian Ştefan a cucerit argintul la FOTE!

Rezultat excelent pentru tânărul atlet caransebeşean Lucian Ştefan! Sportivul pregătit de antrenorul emerit Cristian Dragomir la CSS Caransebeş a cucerit medalia de argint în proba de 3000 m la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bistrica. Şi putem spune că medalia aceasta reprezintă şi cadoul pe care Lucian Ştefan l-a făcut antrenorului său, la puţine zile după ce Cristian Dragomir şi-a aniversat ziua de naştere. Felicitări!

La scurt timp după cursă, un antrenor fericit a postat pe contul său de facebook:

“Astăzi este Ziua Imnului Național, astăzi Lucian Ștefan mi-a făcut un cadou extraordinar, a câștigat medalia de argint la 3000m la FOTE, în Banska Bystrica, cu un PB remarcabil, 8:28,13s. Medalia lui Lucian o dedicăm României, orașului nostru, Caransebeș, echipei noastre de la CSS Caransebeș, sponsorilor noștri de unde se remarca DACUS! Mulțumirile noastre se îndreaptă și către domnul antrenor Sandu Nicolae, care a avut grija de Lucian în satul olimpic și către domnul profesor Doru Crisan directorul loturilor de juniori! Jos pălăria cu respect și prietenie! PS: Cristi Orza și Claudia Prisecaru, mulțumim mult!”, a scris antrenorul emerit Cristian Dragomir.

Lucian Ştefan a fost devansat doar de suedezul Karl Ottfalk (8:23.80), locul trei fiind ocupat de italianul Vittore Borromini (8:28.55).

 Până acum, delegaţia României de la FOTE a cucerit 11 medalii – două de aur, şase de argint şi trei de bronz.

sursa foto: facebook Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Cele mai citite

Related Articles