Caransebeşeanul Christian Tamaș, de două ori argint la Naționalele de şah ale juniorilor!

UPDATE: Christian Arrydan Tamaș a obținut a treia medalie la Campionatele Nationale de Șah – juniori Under 14 ani. El a cucerit bronzul la Șah Rapid cu 7 puncte din 9, la egalitate cu locul 2!

Şahistul caransebeşean Christian Arrydan Tamaș – sportiv legitimat la CS Muncitoresc Reșița – a obținut deja două medalii la Campionatele Naționale Individuale de juniori ce se desfăsoară în această perioadă la Eforie Nord. El participă la categoria de vârstă sub 14 ani. La Campionatul de Dezlegări de Probleme, Chris a luat argintul. Pe locul patru la dezlegări s-a clasat reșițeanul Catalin-Vlad Guțu.


La Campionatul de Șah Clasic Under 14 ani, Christian Tamaş s-a clasat la egalitate de puncte pe locurile 1-2 – iar după luarea în calcul a criteriilor de departajare şi-a adjudecat o nouă medalie de argint. El a totalizat 7,5 puncte din 9 posibile, bilanţul său fiind de 7 victorii , o remiză și o înfrângere. La aceeași categorie de vârstă s-a clasat foarte bine reşiţeanul Ionel Văduva cu 5,5 puncte – 3 victorii, 5 remize şi o înfrângere.


La categoria sub 10 ani, a evoluat foarte bine Bogdan Grecu din Caransebeș, cu 6 puncte din 9. Campionatele Naţionale de juniori continuă cu competițiile de Șah Rapid și Șah Blitz.

Cele mai citite

Related Articles