Campioana României la fotbal american vine în Banat pentru jocul cu Reșița Locomotives

251

Echipa de fotbal american Reșița Locomotives dispută în această săptămână o nouă partidă pe teren propriu   

Reșița Locomotives evoluează în această săptămână într-un nou meci din Campionatul Național de Fotbal American. Campioana entitre a României vine la Reșița. Înaintea acestui joc liderul Reșița Locomotives, Raul Siladi a afirmat:

”Vom primi vizita campionilor en titre,Cluj Crusaders și îi invităm pe toți iubitorii sportului să ne încurajeze. Sperăm să facem un meci frumos și să oferim un spectacol celor care vor veni să ne vadă. După ce am făcut un meci foarte bun la București, din păcate,la Timișoara am prins o zi mult mai slabă. Am avut și câteva accidentări. Am pierdut acel meci, dar indiferent de rezultatul din această săptămână suntem calificați în play off. Vom face încă o deplasare la București pentru semifinale. Avem în continuare șanse de câștigarea a campionatului. Trebuie să ne îmbunătățim mult jocul și să demonstrăm că merităm să fim acolo.”

Partida fotbal american dintre Reșița Locomotives și Cluj Crusaders, campioana României se va desfășura duminică, în 2 iunie, de la ora 14.00 pe stadionul Gloria din municipiul de pe Bârzava.

sursa foto: Cristina Corocan