Călin Cheregi, la plecarea din Valea Domanului: “Asta e viaţa de antrenor. Cred că echipa reşiţeană are puterea să se ridice din nou”

Călin Cheregi nu mai este antrenorul echipei de fotbal CSM Reşiţa. Despărţirea vine după câteva rezultate negative înregistrate de rossoneri – ultimul fiind eşecul suferit în Cupă contra celor de la Phoenix Buziaş. Colaborarea a încetat amiabil, după discuţiile purtate cu preşedintele Cristian Bobar, precizează fostul principal Călin Cheregi.

“În urma discuției avute cu președintele Cristian Bobar, de comun acord am luat decizia să-mi reziliez contractul – un lucru care, sincer, în acest moment mă întristează, pentru că a fost perioadă în care am avut o activitate bună și m-am simțit chiar bine profesional, aici, la Reșița. Dar, în cele din urmă, asta este viața antrenorului.

Să nu uităm totuși că au trecut doar două etape în campionat și cred că aveam puterea să ne redresăm. Aveam mare încredere că vom putea scoate un rezultat bun în meciul cu Dumbrăvița Am simțit jucătorii montaţi, mai mult ca niciodată, dar din păcate, decizia luată împreună cu președintele a fost ca să reziliem contractul. Așadar, urmează ca să-mi iau bagajele şi să plec acasă la Oradea. (…) Am avut, din punctul meu de vedere, o perioadă frumoasă aici, în care mi s-a oferit un cadru profesional foarte bun – și pe această cale țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit acest cadru, conducerii clubului, colegilor cu care am lucrat, jucătorilor, antrenorilor de la centru, foarte multă lume, foarte mulți prieteni care îmi scriu – unii au venit chiar la stadion, ceea ce denotă că în această perioadă am făcut niște lucruri care, zic eu, au lăsat urmări pozitive în cadrul acestui club. Dar, încă o dată, așa cum v-am spus, viața merge înainte și sunt puternic și capabil ca să iau de la zero orice nou proiect care mi se va oferi. (…)

Știu ce am lucrat , știu în ce stadiu las echipa și cred că antrenorul care o să vină – dacă va reuși să ducă mai departe munca pe care am început-o, și sunt convins că va reuși – poate relansa această echipă şi poate readuce zâmbetul pe buzele spectatorilor. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru faptul că au fost alături de noi necondiționat în toate deplasările și ne-au susținut, au fost alături de echipă, de mine, indiferent de momentele prin care am trecut.”

De echipă se vor ocupa deocamdată secunzii Reşiţei, informează preşedintele Cristian Bobar. Pentru CSMR urmează sâmbătă un meci foarte important: rossonerii vor întâlni acasă formaţia timişeană CSC Dumbrăviţa.

Fără puncte şi fără gol marcat în primele două etape, gruparea reşiţeană are mare nevoie de un rezultat pozitiv, în faţa unei echipe aflate în creştere de formă: alb-verzii din Timiş au câştigat cu 4-0 meciul de Cupă jucat săptămâna aceasta la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Partida CSM Reşiţa-CSC Dumbrăviţa, joc din etapa a treia a ligii secunde, se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena Mircea Chivu.

De același autor

Related Articles