Calafeteanu a fost unic marcator pentru Lupii Bucureşti, în meciul cu Newcastle

Valentin CalafeteanuMijlocaşul la grămadă al campioanei României la rugby, RCM UV Timişoara, Valentin Calafeteanu, a fost singurul jucător al echipei “Lupii Bucureşti” care a marcat pentru echipa noastră în prima etapă a AMLIN Challenge Cup. “Lupii” au pierdut meciul de pe teren propriu cu englezii de Newcastle Falcons cu 13-12.

Campioana României a avut 7 jucători în teren ca titulari (Căpățână, Popârlan, Burcea, Kinikinilau, Calafeteanu, Fercu, Lemnaru) și 2 intrați în teren din postura de rezerve (Turașvili, Țăruș) în meciul de debut al Lupilor București în ediția 2013-2014 a Challenge Cup. Selecționata campionatului intern a înfruntat formația engleză Newcastle Falcons. Britanicii au câștigat la limită duelul de pe stadionul Arcul de Triumf, 13-12 (10-12), grație unei penalități transformate în ultimele minute de joc.

Toate punctele Lupilor au fost semnate de mijlocașul la grămadă al RCM-ului Timișoara. Vali Calafeteanu a transformat 4 lovituri de pedeapsă adunând 12 puncte pentru echipa sa. Internaționalul campioanei a punctat în minutele 5, 7, 18 și 25. Stelian Burcea a purtat banderola de căpitan și în echipa Lupilor.

Lupii s-au ales doar cu punctul bonus defensiv înaintea meciului cu numărul doi al competiției, cel de peste o săptămână contra italienilor de la Calvisano Rugby. Italienii joacă în prima rundă în compania echipei franceze Brive.

De același autor

Related Articles