Boxerii reşiţeni, în semifinalele Centurii de Aur

Centura de AurPavilionul Expoziţional din Mamaia găzduieşte de miercuri, 4 şi până duminică, 8 septembrie, cea de-a 38-a ediţie a “Centurii de Aur- Nicolae Linca”. Cei doi pugilişti de la CSM Reşiţa, Ovidiu Berceanu- în limitele categoriei 49 kg şi Andrei Dragomir la 52 kg vor boxa direct în semifinale, în gala de sâmbătă. La competiţie sunt prezenţi 98 de boxeri din 19 ţări.

Pugiliştii români au obţinut două victorii miercuri, în prima zi a turneului internaţional Centura de Aur-Nicolae Linca, ce se desfăşoară la Constanţa. Cătălin Gheorghe s-a calificat în semifinalele categoriei 60 kg, după ce l-a învins la puncte pe spaniolul Frank Lipher Cruzatt. În penultimul act, Cătălin Gheorghe îşi va încrucişa mănuşile cu rusul Serghei Krasniţki. Cristian Creţu a câştigat la puncte în faţa spaniolului Diego Fererer Pereira şi va lupta în sferturile categoriei 56 kg împotriva cubanezului Lazaro Alvarez Estrada.

Valoarea actualei ediţii a turneului este confirmată de prezenţa la Constanţa a celor mai puternici pugilişti ai momentului din Cuba (conduşi în ring chiar de antrenorul principal al lotului naţional, Rolando Acebal), Rusia, Egipt şi Nigeria.

Cele mai citite

Related Articles