Danzio TimisoaraEchipa feminină de baschet BCM Danzio Timișoara a fost eliminată din Cupa României. Al doilea meci din sferturile de finală de luni, 13 ianuarie, le-a revenit jucătoarelor de la ACS Sfântu Gheorghe, marea favorită a dublei. A fost 83-51 pentru formația care a participat în acest sezon în EuroCup. Ca și în meciul de duminică, Danzio Timișoara a fost lipsită de aportul unor jucătoare importante, Milena Marjanovic și Milana Zivadinovic fiind accidentate.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună marcatoare a timișorencelor, cu 17 puncte, fiind urmată de Tunde Kilin, cu 10 puncte. Au mai înscris: Christina Zidaru – 8 puncte, Gabriela Necula – 6 puncte, Vedrana Kecojevic – 4 puncte, iar Adina Stoiedin, Marta Fodor și Alexandra Sasebeș – câte 2.

Pentru alb-violete urmează duelurile din returul campionatului. Acestea debutează în a doua parte a sezonului regulat cu ocupantele locurilor 1 și 2. Prima partidă va fi sâmbătă, 18 ianuarie, la Alba Iulia, iar după o săptămână, în 25 ianuarie, va urma și primul meci pe teren propriu, cu campioana en-titre, ICIM Arad.

Danzio Timișoara se află pe locul 9 în clasament cu 18 puncte.