BC Timba Timişora se mişcă pe piaţa transferurilor

Timba Timisoara

Echipa BC Timba Timişora a reuşit să ajungă la o înţelegere cu timişoreanul Leo Filip. După ce zilele trecute a ajuns la un acord cu sârbul Mladen Sljivancanin în vârstă de 29 de ani, conducerea celor de la Timba a reusit să încheie negocierile şi cu Leo Filip (21 ani).
Mladen Sljivancanin a evoluat sezonul trecut pentru Borac Cacak, a fost campion al Germaniei şi a jucat şi în Euroligă, ULEB Cup, Challenge Cup, Liga Adriatică şi Campionate Europene de tineret. Este un jucător important care poate evolua pe poziţiile unu, doi şi trei.
Leo Filip, un produs al şcolii de baschet din Timişoara, a mai jucat la Timba, când echipa era în eşalonul secund al baschetului românesc. În cariera sa a mai trecut pe la Dinamo şi BC Timişoara, cu apariţii la naţională. El evoluează pe poziţia a patra si este un jucător care poate ajuta echipa, deoarece este puternic şi recuperează multe mingi în meci.
Formaţia Timba Timişoara se mai află în negocieri cu jucătorii Popa, Pătru, Andrieş, Costa şi câţiva jucători straini. Conducerea clubului speră că va încheia aceste negocieri până la sfârşitul săptămânii.

(Marius Mureşan)

De același autor

Related Articles