Aur şi argint balcanic la volei de plajă pentru bănăţeni

nan-virlanRobert Vîrlan şi Bogdan Nan, ambii legitimaţi la CSU Reşiţa, au participat cu succes la Tirana, în Albania, la Campionatul Balcanic U-20 de volei de plajă.
După ce au câştigat meciurile din grupă, cu Turcia şi Albania, reprezentanţii României au trecut în semifinale de Muntenegru, cu scorul de 2-0.
În finală, Robert Vȋrlan şi Bogdan Nan au avut de doar 36 de minute pentru a se impune în faţa reprezentanţilor melniciuc-ordeanTurciei, în două seturi, la -10 şi respectiv, -16.
România a fost reprezentată şi în competiţia feminină de o echipă condusă de acelaşi antrenor timişorean Dan Mihai Jitaru, iar cele două sportive Adriana Melniciuc şi Ioana Ordean, ambele legitimate la CSM Timişoara, au intrat în posesia medaliilor de argint.
România se întoarce aşadar acasă de la Campionatul Balcanic U-20 de volei de plajă cu medalia de aur cucerită de sportivii de la CSU Reşiţa, şi cu cea de argint, adjudecată de fetele de la CSM Timişoara, toţi fiind sportivi pregătiţi de Dan Jitaru.
„Sperăm ca şi pe viitor să reuşim aşa cum am mai facut-o ȋn anii trecuţi, să urcăm pe cele mai ȋnalte treapte ale podiumului de fiecare dată şi să aducem prin aceste rezultate cinste şi mândrie României”, ne-a declarat antrenorul loturilor naţionale feminine şi masculine, prof. Dan Mihai Jitaru.

Cele mai citite

Related Articles