[AUDIO]Progresul Ezeriş înfruntă acasă Haţegul. Cristian Şodâncă: “Moralul e bun, vom face totul pentru a câştiga”

Fotbaliştii Progresului Ezeriş joacă vineri, 7 aprilie,  un nou meci în faţa propriilor suporteri. În etapa a doua a playout-ului, cărăşenii vor primi, pe arena reşiţeană Gloria, replica formaţiei Retezatul Haţeg. După două egaluri, Progesul speră să obţină şi o victorie. Echipa are un moral bun, iar lotul e aproape complet, spune directorul sportiv al ezerişenilor, Cristian Şodâncă.

“Am terminat cu bine, ca să zic așa, campionatul regular, cu egalul de la Hațeg. Apoi am început cu dreptul faza a doua – cu încă un rezultat de egalitate, 1-1, la Jiul Petroşani, liderul seriei din playout. Moralul este bun – de fapt, la noi la atmosfera a fost cam tot timpul ok, chiar dacă am pierdut sau n-am fost la zi cu banii. Acum să vedem cât ne va lăsa și vremea, pentru că, aşa cum știți, la noi primul adversar când jucăm acasă e terenul, care atunci când plouă sau ninge e foarte greu. În rest, suntem încrezători, și o să facem tot ce putem pentru a câștiga cu Hațegul și a rămâne acolo, în coasta Bradului și aproape de celelalte competitoare cu care ne luptăm în playout. Lotul e OK,  Ciurea mai resimte oarecum urmările intervenției chirurgicale ce a avut-o. El a şi lipsit la Petroșani. În rest, băieții sunt ok, nu avem suspendați, iar fizic băieţii sunt destul de bine.”

Meciul Progresul Ezeriş-Retezatul Haţeg se dispută vineri, 7 aprilie, de la ora 17.00. Dacă va câştiga acest joc, Progresul va părăsi ultima poziţie, făcând rocada chiar cu adversara din Haţeg. Înaintea partidei, cele două echipe ocupă ultimele două locuri în playout-ul seriei a 7-a. Formaţia hunedoreană are două puncte mai mult decât echipa din Ezeriş.

În aceeaşi rundă, Voinţa Lupac va juca sâmbătă, 8 aprilie, în deplasare la Jiul Petroşani.

Cele mai citite

Related Articles