[AUDIO] Zi de meci pentru Universitatea Reşiţa! Handbalistele speră să ofere fanilor bucuria primei victorii pe teren propriu

După un egal obţinut acasă în faţa echipei din Râmnicu Vâlcea şi un succes repurtat în deplasare la Handbal Club Harghita, echipa feminină Universitatea Reşiţa speră să obţină şi prima victorie în faţa propriilor suporteri. Astăzi, de la ora 16.30, handbalistele reşiţene vor primi la Polivalentă replica formaţiei ACS Tonic Oradea, grupare care a început competiţia cu două eşecuri. Universitatea Reşiţa vrea să continue seria rezultatelor pozitive, spune antrenorul Cristian Busuioc.

„Dorim să ne păstrăm şirul bun al rezultatelor şi bineînţeles că ne gândim să obţinem şi prima victorie de pe teren propriu din această ediţie de campionat. Nu sunt probleme de lot, dar suntem în continuare cu un efectiv restrâns. Îmi doresc din suflet ca fetele să rămână în primul rând apte de joc şi în continuare căutăm soluţii de a mai aduce fete şi de a evolua cu maximul de jucătoare pe care îl permite regulamentul. Aşteptăm suporterii să ne fie alături la acest joc din etapa a treia a Diviziei A”, a spus antrenorul Universităţii, Cristian Busuioc.

După primele două etape, Universitatea Reşiţa are 4 puncte, total cu care ocupă locul trei în seria B. De cealaltă parte, Tonic Oradea e penultima în clasament, fără puncte în cont. Partida programată astăzi de la 16.30 în Polivalentă va fi arbitrată de cuplul N. Dan (HD)-S. Macarie (AB)

De același autor

Related Articles