[AUDIO] Voinţa Lupac, victorie la scor contra Aurului Brad

Voinţa Lupac începe să lege iar victoriile, iar apetitul ofensiv al fotbaliştilor cărăşeni e în creştere. Au demonstrat-o în etapa a 12-a, la meciul disputat acasă contra formaţiei Aurul Brad. Codaşa seriei a 7-a n-a avut nicio şansă la Lupac: gazdele au controlat ostilităţile şi s-au impus cu un categoric 4-0, prin golurile reuşite de Urdea, de două ori (46 și 59), Danci (22) și Lolea (72). Un succes pe deplin meritat, după un joc dominat în permanenţă de Voinţa, a declarat antrenorul cărăşenilor, Lucian Dobre:

„În primul rând, vreau să le mulțumesc băieților pentru atitudinea arătată în teren, dar şi adversarilor, pentru efortul pe care l-au făcut să ne țină piept, să zic așa. A fost o partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul. Ne-am creat foarte multe ocazii, de altfel și scorul arată acest lucru.Am încercat să folosesc cât mai mulți jucători în această partidă. Am introdus foarte mulți tineri, iar acești tineri nu mi-au înșelat așteptările. Sunt tineri de calitate, care cred că pot să crească foarte mult și să aibă un cuvânt de spus în fotbalul cărășean.

Ofensiva echipei funcționează din ce în ce mai bine. L-am folosit ca atacant pe Udrea Samuel, este un băiat de 19 ani a crescut în Spania, român de origine. A dat în ultimele două meciuri trei goluri. Se pare că ne-am găsit, să zic așa, vârful de lance. Sper să o țină tot așa, pentru că de fapt ăsta este obiectivul unui atacant. Foarte mulți dintre băieți l-au felicitat și l-au încurajat.

Suntem la două puncte de locul 4 care ne asigură accesul în play-off. Sperăm să reușim să-l atingem. Doresc foarte mult acest lucru, pentru că eu consider că doar luptându-te cu cei buni poți să progresezi.

Urmează meciul cu Progresul Ezeriş, este un derby al orgoliilor, să spun așa. Eu cred că formația Progresul are în acest moment un antrenor foarte bun, un antrenor foarte dedicat acestei meserii. Ce să zic, a avut o victorie un ultimul meci, îl felicit pe această cale, dar sperăm ca punctele să intre în sacoșa noastră, să zic așa. În primul rând, îmi doresc un meci frumos, pentru că eu cred că doar meciurile frumoase pot atrage publicul la stadioane”, a declarat Lucian Dobre.

Duelul cărăşean din etapa a 13-a, Progresul Ezeriş-Voinţa Lupac, se va disputa sâmbăta viitoare, de la ora 14.00, pe arena reşiţeană Gloria. După primele 12 runde, Voinţa Lupac se află pe locul 5, cu 20 de puncte. Pe poziţia a 4-a, care asigură deja prezenţa în playoff, se află deocamdată Viitorul Şimian, cu 22 de puncte.


Voința Lupac: Petruț, Cega, Săndescu, Vasilescu, Dalea, Vaștag, Danci, Caia, Giurică, Lucica, Urdea. Rezerve: Trașcă, Marcu, Dan, Lolea, Clement, Podină, Kawagoe.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles