[AUDIO] Voinţa Lupac s-a întors fără puncte de la Deva. Adrian Enăşescu: “Nu e o tragedie, vom reveni mai puternici”

Voinţa Lupac s-a ales cu un duş rece în etapa cu numărul 17. Fără trei jucători importanţi, formaţia cărăşeană a avut o misiune foarte grea pe terenul liderului seriei a 7-a, CSM Deva. Cu 14 victorii, trei egaluri şi nicio înfrângere în actualul sezon, formaţia hunedoareană şi-a confirmat valoarea şi în faţa “croaţilor”. Andrei Iana (16), George Dănăilă (23) şi Alexandru Popescu (41) au stabilit scorul pauzei, iar Adrian Bedea (61) a închis tabela partea a doua a întâlnirii: CSM Deva-Voinţa Lupac, scor final 4-0. Echipa n-a prins o zi bună, recunoaşte antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu.

“Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor noastre, n-am reușit să practicăm jocul pe care ni l-am propus, poate şi datorită lipsei celor trei jucători importanți pentru noi, Danci, Avramovici și Caia. Pe lângă asta, cred că am greșit, și personal și colectiv, la golurile marcate de Deva. Din păcate, am contribuit și noi la proporțiile scorului. Clar, valoarea nu este conform cu scorul și prestația din teren. Cred că atitudinea și determinarea au lipsit la jocul de la Deva. Cred în continuare că vom reuși să ne reabilităm, să zic așa, după acest scor în etapa de acasă cu Filiași – din nou un meci greu.
Jucăm cu primele trei echipe din serie, ceea ce ar trebui să ne motiveze. Pe lângă faptul că am pierdut la diferența asta, la Deva am mai avut și ghinion: am lovit și bara, am mai avut câteva ocazii de a înscrie, puţine, dar au existat. Repet, cred că scorul a avut proporții datorită faptului că și noi, din păcate, am contribuit la asta. Am încredere că vom reveni, cum ziceam, mai puternici etapa următoare, mai determinaţi. Jucăm acasă, sigur o să arătăm mult mai bine, pentru că echipa are potențial. Suntem pe un drum bun, se mai întâmplă să pierzi și la asemenea scor, dar nu este o tragedie. Trebuie să fim puternici și să învățăm din lucrurile astea, să tragem concluziile pentru a corecta greşelile în partidele următoare”, a spus principalul Voinţei, Adrian Enăşescu.

Echipa de start a Voinţei Lupac: Petruţi, Cega, Banac, Săndescu, Marcu, Kawagoe, Giurică, Dalea, Jinga, Dan, Urdea. Rezerve: Bud, Crăciun M, Baclesanu(debut), Crăciun D, Cristodulo, Cheda. Antrenor Adrian Enăşescu


Cu 24 de puncte, Voinţa Lupac rămâne pe locul 6 al seriei. În data de 25 martie, croaţii vor încheia sezonul regulat cu meciul de pe teren propriu contra echipei ACSO Filiaşi.

Cele mai citite

Related Articles