[AUDIO] Voinţa Lupac pune primul punct în cont: 2-2 cu Viitorul Pandurii

Învinsă în prima etapă la Târgu Cărbuneşti, Voinţa Lupac şi-a dorit foarte mult o victorie în faţa fanilor de acasă. În runda a doua, formaţia cărăşeană a primit vizita echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II, pe care a condus-o de două ori, fără a reuşi să-şi adjudece însă cele trei puncte. Manu Jinga şi-a adus echipa în avantaj la mijlocul primei reprize, iar avantajul „croaţilor” s-a menţinut până la pauză. În partea a doua, Geană a egalat, veteranul Cristi Danci a refăcut avansul gazdelor, dar gorjenii au mai punctat o dată prin Brânzan, care a stabilit scorul final: Voinţa Lupac – Viitorul Pandurii Târgu Jiu II, 2-2. Tinereţea unor jucători şi, într-o oarecare măsură, lipsa de omogenitate au privat echipa de o victorie, spune antrenorul Voinţei, Lucian Dobre:

„Jocul pe care l-am prestat în prima repriză m-a mulțumit. A fost un joc pe care noi l-am antrenat, îl antrenăm, îl vom antrena în continuare. Nu înțeleg căderea din a doua repriză a jucătorilor. Cred că ne-am crezut învingători. După prima repriză am crezut că o să câștigăm foarte ușor meciul și acest lucru ne-a costat 2 puncte. Dar, ca și joc în prima repriză, sunt mulțumit. Cred că așa este fotbalul, să începem să construim de la portar, să începem să construim de jos, să avem un joc elaborat de pase. Cred că așa ar trebui să arate fotbalul din ziua de azi. După meci i-am încurajat şi le-am spus că mergem mai departe. Gândiți-vă că am avut din startul jocului 6 juniori. Am întotdeauna foarte mulţi juniori în echipă.
Fiind juniori, și poate fiind și la început, noi trebuie să ne antrenăm și să muncim de două ori mai mult ca alții pentru a putea ajunge măcar la nivelul lor. E vorba şi de omogenitate, să se cunoască între ei, dar şi să lucreze mai mult pentru a-și ridica pur și simplu calitatea ca jucători. Sunt foarte multe lucruri de lucrat și de antrenat. Sperăm să avem liniște și să putem să ne antrenăm. Părerea mea este că în şase luni de zile echipa asta va arăta total diferit”
, a spus principalul Voinţei, Lucian Dobre.

Cu un punct din două etape, Voinţa Lupac ocupă deocamdată locul 7 în clasamentul Ligii a III-a, seria a 7-a. În etapa următoare, pe 9 septembrie, formaţia cărăşeană va juca pe terenul lanternei roşii Aurul Brad.

De același autor

Related Articles