[AUDIO] Voinţa Lupac n-a luat puncte pe terenul liderului. Lucian Dobre: “Cred că un egal era echitabil”

Echipa de fotbal Voinţa Lupac a încheiat cu o înfrângere turul sezonului regulat. Formaţia cărăşeană a cedat, scor 1-2, pe terenul liderului seriei a 7-a, ACSO Filiaşi. Gazdele s-au impus din două penaltiuri, obţinute în debutul reprizei secunde, într-un interval de numai câteva minute (Cosmin Calu, min. 49 , Cătălin Manolache, min. 53). Golul de onoare al Lupacului a fost marcat de Andrei Vaştag, în minutul 77. Voinţa merita un rezultat de egalitate, spune antrenorul cărăşenilor, Lucian Dobre, care recunoaşte totuşi că jocul echipei sale lasă încă de dorit.

“A fost un meci dificil, dar echilibrat. Ei sunt pe locul I, dar nu a fost un joc dezechilibrat în favoarea lor. Cred că meritam mai mult – un egal cred că era echitabil. Diferența au făcut-o practic cele două penaltiuri acordate în câteva minute. În opinia mea, niciunul n-a fost penalty, dar nu m-a interesat dacă sunt justificate sau nu. M-a interesat, ca de obicei, jocul pe care echipa mea l-a prestat. Jocul, din păcate, nu a mai fost de data asta la calitatea pe care o dorim cu toții. Deocamdată întreg lotul este valid. Avem anumite probleme cu Dan Ovidiu, să vedem dacă rezultatul RMN-ului scoate în evidență vreo leziune mai gravă. Avem acum meci acasă cu Gilortul, joc pe care ne dorim să-l câștigăm. Vrem să aducem cât mai multe puncte din următoarele cinci meciuri. Vom analiza și înfrângerea de la Filiaşi. Vedem ce putem rezolva, ce putem îmbunătăți la jocul băieților. Ne dorim să nu mai pierdem“, a spus principalul Lupacului, Lucian Dobre.

Voinţa Lupac: Petruț, Dalea, Vasilescu, Săndescu, Cega, Lolea, Vaștag, Jinga, Caia, Amara, Urdea. Rezerve: Roșu, Dan, Banac, Giurică, Lucica, Clement, Podină, Marcu.

În urma eşecului de la ACSO Filiaşi, Voinţa Lupac coboară două poziţii, până pe locul 6, în clasamentul seriei a 7-a. Campionatul continuă cu partea a doua a sezonului regulat. Sâmbătă, 29 octombrie, în etapa cu numărul 10, Lupacul primeşte acasă replica Gilortului Târgu Cărbuneşti, noua ocupantă a locului 4. Înaintea acestui joc, cărăşenii au 14 puncte, iar adversara din Gorj totalizează 16. Cu o victorie, Voinţa poate trece în faţa Gilortului.

foto: facebook ACSO Filiasi

De același autor

Related Articles