[AUDIO] Voinţa Lupac îşi face încălzirea pentru Cupă şi campionat

Voinţa Lupac trage tare în perioada precompetiţională. Formaţia cărăşeană de Liga a III-a a disputat două meciuri-test într-o singură zi – cu juniorii mari ai Politehnicii Timişoara şi în compania conjudeţenei CSO Anina. Pe propriul teren, Lupacul s-a impus clar în ambele partide. A fost 11-0 cu tinerii fotbalişti alb-violeţi şi 7-2 contra fotbaliştilor din Anina. Un bun prilej de a rula întreg lotul, spune antrenorul Voinţei, Lucian Dobre.

“Am avut două meciuri pentru că am vrut să rulez tot lotul. Am jucat în primul meci cu o garnitură, iar în meciul al doilea am folosit o altă garnitură. Vreau să mulțumesc pe această cale celor doi antrenori, Sorin Brîndescu de la Poli Timișoara și lui Nelu Badea de la Anina. Le mulțumesc frumos că au acceptat să facem aceste meciuri de pregătire. Am vrut să evaluez toți jucătorii pe care i-am adus, în general sunt mulțumit de atitudinea lor și de joc, dar mai avem mult de muncă până să ajungem un acolo unde ne dorim cu toții. Sunt foarte mulți jucători noi față de ultimele meciuri pe care le-am jucat. Am adus, între alţii, un portar, un fundaș central şi un mijlocaș. Portarul este de la Universitatea Craiova, fundașul central vine de la Astra Ploiești, are meciuri în Liga a II-a, iar mijlocașul este de la FC Botoșani, din Liga I. Toți sunt jucători tineri. Eu sper că vom reuși să prestăm un joc care să ne aducă în fiecare meci victoria”, a declarat Lucian Dobre, principalul Voinţei.

După mai multe jocuri amicale, Voinţa Lupac se pregăteşte pentru primul meci oficial. Pe 17 august, în primul tur al Cupei României, elevii lui Lucian Dobre vor fi oaspeţii Progresului Ezeriş. Calificarea se joacă într-o singură manşă. Urmează apoi, peste alte 10 zile, startul în noul sezon de Liga a III-a.

De același autor

Related Articles