[AUDIO] Voinţa Lupac, învinsă de CSM Deva. Avramovici a marcat împotriva foştilor colegi

Voinţa Lupac s-a întors fără puncte din judeţul Hunedoara – acolo unde fotbaliştii cărăşeni au înfruntat CSM Deva, în prima etapă din playoff-ul Ligii a III-a, seria a 7-a. Pe arena Dacia din Orăştie, echipele clasate pe locurile doi şi trei după sezonul regulat au fost protagonistele unui spectacol sportiv atractiv, cu faze frumoase la ambele porţi. Lupacul a început curajos şi a avut mai multe şanse de gol, din păcate nefructificate de jucătorii din ofensivă. După un egal alb la pauză, gazdele au dat lovitura în minutul 52: primul gol al meciului a fost înscris chiar de fostul jucător al Voinţei, Alexandru Avramovici, care s-a transferat la formaţia hunedoreană în pauza de iarnă. Scorul final, 2-0 pentru CSM Deva, a fost stabilit în minutul 79, dintr-un penalty transformat de Stelea. Greşelile personale au decis soarta meciului, a declarat la final antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici.

Voința Lupac a început în formula: Căpățână – Săndescu , Circa, Banac, Marcu, Danci, Vaștag, Lucică, Giurică, Jinga, Cr. Popa. Rezerve: Traşcă, Cristodulo, Jivan, Bagherea, Dalea, O. Dan, Cega, Hrudei, Bărbulescu.

În etapa următoare, pe 10 aprilie, Voinţa Lupac va evolua din nou în deplasare, de această dată la Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Cele mai citite

Related Articles