[AUDIO] Voinţa Lupac începe să adune puncte. Cărăşenii, victorioşi la Aurul Brad

Voinţa Lupac începe să adune puncte în noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Cărăşenii au început cu o înfrângere la Târgu Cărbuneşti, au făcut apoi egal pe teren propriu cu Viitorul Pandurii II – iar în etapa din weekend s-au bucurat de prima victorie. Voinţa a câştigat cu 3-1 pe terenul formaţiei Aurul Brad. A fost un succes de echipă, pentru care toţi băieţii merită felicitări, spune antrenorul Lucian Dobre.

„Au fost extraordinar de conectaţi la partidă, și-au dorit foarte mult, au crezut foarte mult în victorie. S-a și văzut în teren, s-au exprimat extraordinar de bine și țin să îi felicit pe această cale. Am schimbat puțin strategia de joc, am încercat să mă adaptez și să mă pliez mai mult pe jucătorii pe care îi am la dispoziție și asta s-a văzut. Sper ca pe viitor să reușim să adunăm cât mai multe puncte și sunt convins că așa va fi. Dan Ovidiu a dat primul gol din lovitură liberă, Jinga a făcut 2-0. Apoi au marcat gazdele,2-, iar acelaşi Jinga a stabilit scorul final, 3-1 pentru noi. Partida a fost dominată în totalitate de noi. Nu spun că nu au avut și gazdele anumite șanse de a înscrie, dar în general consider că scorul putea să fie mult mai mare în favoarea noastră.
Antrenamentele vor fi din ce în ce mai grele pentru că noi trebuie să ne antrenăm dublu față de toți pentru a aduna încă o dată, mă repet, cât mai multe puncte. Ne dorim să fim acolo sus, între primele locuri. La sfârșitul săptămânii vom avea meci cu Progresul Ezeriş, joc pe care noi îl vom pregăti foarte serios, foarte bine. Sperăm ca acest lucru să se vadă în evoluția scorului și în scorul final. Noi trebuie să jucăm la fel, indiferent de adversar.00:01:46
Sita cerne, anumiți jucători nu mai fac parte din lotul nostru, dar din punctul de vedere al accidentărilor nu avem probleme. Ca joc, nu sunt mulțumit încă. După cum ştiţi, eu am o problemă cu perfecționismul, n-am fost mulțumit nici după scorul acesta. Mai sunt anumite probleme la echipă, observ ceea ce nu merge şi vom lucra ca să rezolvăm problemele – dar, încă o dată, mă bucur că am reușit să acumulăm cele 3 puncte.”

Voința Lupac: Petruț, Săndescu, Banac, Vasilescu, Vichente, Lucica, Danci, Giurică, Caia, Dan Ovidiu, Jinga. Antrenor Lucian Dobre

În etapa următoare, Voinţa Lupac va primi vizita conjudeţenei Progresul Ezeriş. Duelul cărăşean este programat sâmbăta viitoare, de la ora 17.00.

De același autor

Related Articles