[AUDIO] Voinţa Lupac, în căutarea celor mai bune soluţii. Lucian Dobre: “Mai avem mult de lucru”

Voinţa Lupac se pregăteşte pentru noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Obiectivul declarat al cărăşenilor este o nouă calificare în playoff-ul seriei în care va evolua. Fotbaliştii Voinţei au disputat şi un prim amical, la CSM Vulturii Lugoj, gazdele reuşind să se impună cu 3-0. Mai e mult de lucru, iar rezultatele nu au relevanţă deocamdată, spune noul antrenor al Lupacului, Lucian Dobre.

“Am vrut să testez tot lotul, de altfel au și jucat toți fotbaliștii. Eram interesat de modul în care se exprimă fiecare jucător într-un sistem pe care eu vreau să îl aplic la echipă. Mai avem mult de lucru, sunt mulțumit de faza ofensivă, dar sunt nemulțumit de faza defensivă; la tranziția negativă avem încă probleme foarte mari. Bineînțeles, noi suntem în perioada de acumulări, facem câte două antrenamente chiar dacă avem și meciuri. Deocamdată nu iau în considerare atât de mult rezultatul, e un rezultat care mă nemulțumește, dar v-am spus, sunt mulțumit de fază ofensivă și de tranziția pozitivă. Mai avem încă 50% de lucrat, pentru că mai este și faza defensivă de rezolvat. Am vrut să văd și câțiva jucători noi pe care îi avem în probe. Încercăm mai multe sisteme de joc pe care vrem să le aplicăm la echipă, să vedem care ne avantajează cel mai mult.”

Voinţa Lupac dispută miercuri, 3 august, cel de-al doilea amical al verii. De la ora 18.00, cărăşenii întâlnesc la Sacoşu Turcesc formaţia Phoenix Buziaş, echipă nou-promovată în Liga a III-a.

Cele mai citite

Related Articles