[AUDIO] Voinţa Lupac a zdrobit Filiaşiul în epilogul sezonului regulat. Adrian Enăşescu: ”Dacă aveam constanţă, acum eram în playoff”

Voinţa Lupac a încheiat în forţă sezonul regulat al Ligii a III-a de fotbal. În faţa suporterilor de acasă, “croaţii” au învins fără drept de apel formaţia ACSO Filiaşi, ocupanta locului doi în seria a 7-a. Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Avramovici, Danci, Dalea și un jucător al oaspeților, care a trimis în propria poartă un balon centrat de Cega. Voinţa încheie sezonul pe locul 6, cu 27 de puncte, şi va continua competiţia în playout. Dacă echipa avea mai multă constanţă în joc, putea ajunge anul acesta în playoff, crede antrenorul cărăşenilor, Adrian Enăşescu:

“O victorie clară, 4-0, cu 3-0 la pauză. Cred că asta spune totul despre cum s-a desfășurat jocul. Ţin să-i felicit pe jucători pentru felul cum au abordat această partidă, pentru determinarea și dăruirea cu care au jucat. Aşa cum am promis când am plecat la drum împreună, dau în continuare credit tinerilor. În meciul cu ACSO Filiaşi am mai debutat un tânăr jucător la liga a III-a (Darian Crăciun, născut 2004, n.r.). Cred că echipa are potențial și este cu atât mai frustrant faptul că în ultimele trei etape am câștigat de o manieră clară cu echipele de pe locurile doi și trei. Consider că, dacă se reușea o constanță în rezultate, acum eram în playoff.

Una peste alta, cred că o să arătăm la fel de bine și în playout, unde ne dorim să avem un joc eficient, un joc plăcut spectatorilor din tribune”, a declarat Adrian Enăşescu.

Voinţa Lupac: Petruti, Banac, Sandescu, Giurică, Marcu, Danci, Kawagoe, Cega, Jinga, Urdea, Avramovici. Rezerve: Bud,Craciun M, Craciun D., Bâcleşanu, Cristodulo, Dan, Caia, Dalea. Antrenor Adrian Enăşescu.

Un rezultat bun a scos în ultima etapă şi conjudeţeana Progresul Ezeriş. Elevii antrenorului Mircea Manu au încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat la Retezatul Haţeg. Cu 10 puncte, Progresul va intra în playout de pe ultima poziţie a clasamentului.

Pe 1 aprilie, de la ora 17.00, Ezerişul va juca la Jiul Petroşani, iar Lupacul va primi acasă replica formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II.

Cele mai citite

Related Articles