[AUDIO] Voinţa Lupac, a patra victorie la rând! Cărăşenii au învins şi Jiul Petroşani

Voinţa Lupac merge din ce în ce mai bine în campionatul Ligii a III-a. Etapa cu numărul şase a consemnat cea de-a patra victorie consecutivă a elevilor lui Lucian Dobre. Pe propriul teren, Voinţa s-a impus cu 1-0 în faţa Jiului Petroşani, unicul gol al unui meci spectaculos fiind marcat de Manu Jinga în minutul 69. Succesul urcă formaţia cărăşeană pe locul trei al seriei a 7-a – iar Lupacul are toate motivele să spere la un nou playoff. Întreaga echipă merită felicitări, spune preşedintele Marian Zuza.

“Suntem foarte bucuroși și mândri de realizările echipei noastre, doresc să îi felicit pe jucătorii noștri, în primul rând. În al doilea rând, felicit stafful tehnic care, bineînțeles, a contribuit foarte mult și a fost o muncă foarte grea să ajungem, să zic așa, pe podium, unde ne dorim. Felicit și echipa adversă, pentru că a fost chiar un meci foarte plăcut, un adevărat spectacol fotbalistic. Golul victoriei l-am trăit foarte intens, datorită faptului că ambele echipe au jucat foarte bine și ne aşteptam ca balanţa să se încline înspre echipa care marca primul gol – și exact asta s-a și întâmplat. Suntem la a patra victorie consecutivă și sper să o ținem tot așa. Ritmul jocului a crescut și crește în continuare. Ne-am atins oarecum forma acea fotbalistică pe care ne-o dorim cu toții”, a declarat Marian Zuza.

Voința Lupac: Petruț, Cega, Săndescu, Vasilescu, Marcu, Danci, Vaștag, Caia, Jinga, Lolea, Amara Diaby. Antrenor Lucian Dobre.

În seria a 7-a a Ligii a III-a, lider este în prezent CSM Deva, cu 16 puncte.  Pe doi se află Gilortul Târgu Cărbuneşti, care are 15, iar podiumul e completat de Voinţa Lupac, cu 13 puncte. Acelaşi punctaj, dar golaveraj mai slab are ocupanta locului 4, ACSO Filiaşi. În etapa următoare, pe 8 octombrie, Voinţa Lupac va juca în deplasare la echipa de pe locul 6, Viitorul Şimian.

De același autor

Related Articles