[AUDIO-VIDEO] Victorie reşiţeană după un meci cu scântei: CSM Reşiţa-CS Medgidia 29-25

Cu siguranţă, suporterii reşiţeni care n-au fost în tribune la meciul de handbal CSM Reşiţa – CS Medgidia au ce regreta! Jocul programat în prima etapă din returul playoff-ului a adus faţă în faţă două echipe care au dat impresia că mai au de plătit nişte poliţe, după partida-tur de la Medgidia. Duelurile de pe semicerc au fost încrâncenate şi spectaculoase, spre deliciul publicului, care a fost al optulea şi cel mai pătimaş jucător al echipei reşiţene.

După 30 de minute, a fost 13-11 pentru gazde. La pauză, câteva replici acide aruncate pe holuri, departe de ochii publicului, au mai turnat gaz pe foc – iar meciul a continuat pe aceleaşi coordonate şi în repriza secundă. Rossonerii au avut iniţiativa, dar Medgidia a ţinut aproape şi a făcut totul pentru a încurca socotelile Reşiţei.

N-au lipsit momentele tensionate: spre finalul jocului, Marius Bahan s-a apărat ceva mai aspru decât permite regulamentul şi a văzut roşu şi albastru – iar cele două echipe au fost aproape de o răfuială extra-sportivă. Până la urmă, lucrurile s-au calmat, iar finalul partidei a aparţinut Reşiţei, care a obţinut o victorie clară şi meritată, cu scorul de 29-25. Un succes aplaudat cu căldură de fanii din tribune.

A fost un meci viu-disputat şi spectaculos, a apreciat la final coordonatorul Marius Bahan, care a explicat şi faza care i-a adus eliminarea.

Cel mai eficient marcator al Reşiţei a fost încă o dată uriaşul Edi Belchite, care a perforat de 7 ori poarta oaspeţilor.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Bahan (3), Marius Negru (6), Adrian Acea, Snezan Radosavlevici (6), Raul Heimbach (4), Daniel Burac, Mircea Negru (1), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch , Antonio Gîrban, Rareş Scurt, Lucian Ignat (2), Eduard Belchite (7). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu, Cristian Ionescu.

După această etapă, CSM Reşiţa se menţine pe locul doi, la egalitate de puncte, 18, cu liderul CSM Odorheiu Secuiesc. În etapa următoare, pe 26 martie, rossonerii joacă în deplasare la CSU Piteşti.

De același autor

Related Articles