[AUDIO-VIDEO] Victorie pentru podium! Învingătoare la Târgu Jiu, Voinţa Lupac e sigură de locul trei în serie

Voinţa Lupac s-a întors cu trei puncte preţioase de la Târgu Jiu! În penultima etapă din playoff-ul Ligii a III-a de fotbal, cărăşenii au evoluat pe terenul Pandurilor, de care au dispus cu scorul de 2-1. Pentru Voinţa au marcat Vichente Marcu în minutul 37 şi Milorad Banac în minutul 74, unicul gol al gazdelor fiind reuşit de Lupuleţ, din penalty, în prelungirile primei reprize. O victorie cărăşeană meritată, după un meci în care arbitrajul a lăsat de dorit, apreciază antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici.

“Ne-am așteptat la un meci greu; în primul rând a fost o deplasare lungă, am plecat în ziua jocului cu un lot restrâns, de 13 jucători. A mai intervenit încă o accidentare în lot, dar am niște băieți extraordinari, care au arătat și au demonstrat încă o dată că și-au dorit victoria. Am reușit să luăm cele trei puncte puse în joc. Noi am deschis scorul, dar ne-au egalat după o decizie de arbitraj incredibilă, n-am mai pomenit așa ceva de când sunt în fotbal: arbitrul central să fluiere finalul primei reprize în minutul 46, băieții să iasă de pe teren, pentru ca să se întoarcă apoi. Tușierul a ridicat fanionul și s-a dictat penalty din care am fost egalaţi. Dar noi am revenit şi am întors soarta jocului. Mai avem ultima etapă, încărcătura este maximă, iar la băieți s-a acumulat deja oboseala. În două săptămâni și jumătate am avut patru jocuri foarte importante, din care am luat nouă puncte”, a spus Boşco Vișatovici.

În urma succesului de la Târgu Jiu, Voinţa Lupac îşi consolidează poziţia a treia în seria de playoff. Cărăşenii au 41 de puncte, cu patru mai mult decât Pandurii, ceea ce înseamnă că, indiferent de rezultatele din ultima etapă, Voinţa va rămâne pe locul trei. Un podium binemeritat, la primul sezon în Liga a III-a! Bucuria a fost mare în tabăra croată:

În runda finală, pe 21 mai, elevii lui Boşco Vişatovici au meci greu, acasă, cu liderul CSM Reşiţa.

De același autor

Related Articles