[AUDIO-VIDEO] Surpriză la Reşiţa: handbaliştii rossoneri au pierdut cu CSM Sighişoara

Cea de-a cincea etapă a playoff-ului diviziei A de handbal masculin a programat, în municipiul de pe Bârzava, întâlnirea dintre echipa locală, CSM Reşiţa şi formaţia CSM Sighişoara; grupare care a avut un start modest în această fază a competiţiei. Aflată pe poziţia secundă în clasament, echipa reşiţeană pornea ca favorită – dar oaspeţii au încurcat socotelile rossonerilor.

CSM Sighişoara a dat o replică neaşteptat de bună formaţiei reşiţene, care n-a făcut de această dată un joc foarte inspirat. În prima repriză, CSM Reşiţa a avut un uşor avantaj, dar oaspeţii au revenit şi au restabilit egalitatea la 14, cu trei goluri consecutive marcate pe final. După pauză, CSM Sighişoara a fost echipa mai proaspătă şi mai lucidă. Iniţiativa a aparţinut formaţiei vizitatoare, care a avut însă avantaj de un singur gol cu mai puţin de 30 de secunde înainte de ultimul fluier. Reşiţa a avut atacul, dar rossonerii au irosit şansa egalării, iar ultima contră a Sighişoarei a stabilit scorul partidei: 31-29. Iată faza finală:

Oaspeţii s-au mobilizat mai bine şi au obţinut o victorie meritată, a apreciat la final antrenorul secund al rossonerilor, Mihai Rohozneanu:

Rezultatul nu reprezintă o surpriză, consideră Sorin Mureşan, antrenorul formaţiei oaspete, care crede că echipa sa începe să joace, abia acum, la adevărata ei valoare:

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Negru (11), Marius Bahan (1), Adrian Acea, Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach (3),, Daniel Burac, Mircea Negru (1), Andrei Bondoc (1), Deniss Kirsch (2), Antonio Gârban (1), Dorian Turcuman, Denis Barbu, Eduard Belchite (9).

Aflată la cel de-al doilea eşec consecutiv, CSM Reşiţa coboară două poziţii după această rundă. Cu 9 puncte, rossonerii ocupă acum locul patru în playoff. În etapa următoare, pe 16 martie, Reşiţa joacă la ocupanta ultimului loc, CSU Galaţi.

Cele mai citite

Related Articles