[AUDIO-VIDEO] Spectacol cu multe goluri în campionatul cărăşean de futsal

Echipele din campionatul judeţean de futsal au făcut din nou spectacol la Reşiţa, în sala de sport a Colegiului Naţional Mircea Eliade! În cele trei meciuri ale rundei s-au înscris nu mai puţin de 19 goluri. Scorul etapei, 9-1, a fost reuşit de CS Negrea în faţa Voinţei Lupac. AS Muncitorul Reşiţa a încheiat la egalitate, 1-1, duelul cu CS Muncitorul, iar Record Reşiţa a învins cu 4-3 formaţia Fotbal Dream. Un campionat binevenit, au spus protagoniştii din teren.

Sunt meciuri foarte disputate, dar jucătorilor nu le lipseşte fairplay-ul, a remarcat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea.

“O etapă a opta foarte interesantă, practic, fiecare echipă poate să câștige împotriva oricărei adversare. Deocamdată, CS Muncitorul este pe primul loc, urmată de AS Record Reșița, care ține aproape. Sperăm până la sfârșitul competiției să domine spiritul de fair-play, ca şi până acum, iar cea mai bună echipă să iasă într-adevăr campioană județeană.”

După primele opt runde, liderul CS Muncitorul are 18 puncte, cu patru mai mult decât urmăritoarea AS Record. Pe poziţiile 3-4 se află AS Muncitorul şi CS Negrea, ambele cu 11 puncte.  Fotbal Dream şi Voinţa Lupac încheie deocamdată clasamentul competiţiei judeţene.

Cele mai citite

Related Articles