[AUDIO-VIDEO] În Reşiţa, fotbalul american are priză la tineri! Jucătorii echipei Reşiţa Locomotives au fost antrenori pentru o zi

Jucătorii echipei Reșița Locomotives continuă demonstrațiile de fotbal american.  După succesul evenimentului  American Football Open Day din luna mai, „Locomotivele” au repetat acţiunea în minivacanţa de Rusalii, pe terenul sintetic din Parcul Siderurgistului – iar întâlnirea cu fanii, mai mult sau mai puţin familiarizaţi cu acest sport, a fost din nou un succes.  Fondatorul echipei reşiţene, Raul Siladi, s-a arătat plăcut impresionat de interesul manifestat mai ales de tânăra generaţie.

„Ne bucurăm să vedem foarte mulţi copii şi tineri alături de noi. Încercăm să-i familiarizăm cu aruncatul şi prinsul mingii, vrem să fie o atmosferă destinsă şi de distracţie până la urmă.

Rep.: Tinerii vă văd ca pe nişte eroi. Da, în momentul în care pui armura şi casca pe tine, te şi simţi aşa, un fel de gladiator, un fel de erou. Şi asta face parte din farmecul jocului. În ceea ce priveşte meciurile, sperăm ca din septembrie să reluăm campionatul şi să avem jocuri şi în Reşiţa. Probabil campionatul va fi sub formă de turnee, sunt încrezător că vom reuşi organizarea unuia la Reşiţa. Aproape sigur vom avea 6 echipe la start. În permanenţă avem nevoie de jucători dornici să practice acest sport. Deocamdată stăm OK cu lotul, dar e loc oricând pentru noi jucători, pentru tineri care doresc să practice acest sport”, a declarat Raul Siladi.

Locomotivele reşiţene intenţionează să continue promovarea fotbalului american prin demonstraţii organizate lunar.

Cele mai citite

Related Articles