[AUDIO-VIDEO] Fotbaliştii rossoneri au încheiat vacanţa! Trei jucători noi s-au alăturat lotului reşiţean

S-a încheiat vacanţa şi pentru fotbaliştii din Valea Domanului. 30 de jucători au răspuns la cel dintâi apel al antrenorului Călin Cheregi, care a dat startul primei etape a pregătirii de iarnă. Timp de nouă zile, rossonerii se vor pregăti pe plan local, după care urmează un cantonament la Herculane. În ceea ce priveşte lotul, CSM Reşiţa a făcut trei achiziţii care pot aduce un plus în jocul echipei. Călin Cheregi detaliază programul pentru următoarele săptămâni:

“De azi am început pregătirea organizată, deși jucătorii au început de luni programul individual, fiecare a avut de parcurs acasă antrenamentul care l-a primit. Începând de azi intrăm, ca să spun așa, într-o linie dreaptă organizată. Perioada de pregătire este împărțită în 3 părți. Am planificat o primă parte de readaptare, cu nouă zile la baza proprie, urmând să terminăm cu un meci de verificare vinerea viitoare cu Lupacul, după care o să stabilim lotul cu care vom pleca în cantonament. Urmează să mergem la Herculane pentru o perioadă de şapte zile. La revenire vom continua pregătires la baza proprie, aici, la Stadionul Mircea Chivu. După ce se termină această perioadă de pregătire centralizată, avem a treia perioadă în care vom fi axați pe meciurile de verificare.
Jocurile-test sunt jocuri în care urmărim să vedem gradul de pregătire al fiecărui jucător, urmând ca până începe campionatul să putem concluziona, să găsim primul unsprezece cu care vom aborda campionatul.

Ca adversare, vom juca întâi cu Voinţa Lupac aici, la Reșița. După ce venim din cantonament, când vom fi aici la stadion, vom întâlni Corvinul Hunedoara. Pe urmă avem meci legat cu Phoenix Buziaș, un meci cu Viitorul Târgu Jiu, o dublă cu Viitorul Șimian și returul meciului cu Corvinul Hunedoara.

Ca și jucători nou-veniţi, îl avem pe Alfred Boateng Mensah, care a jucat ultima dată la Pandurii Târgu Jiu, apoi Alexandru Dane, un atacant care vine de la Tunari, și Remus Trancă de la Slatina, mijlocaș lateral. În acest moment nu se pune problema de plecări.
Nu avem structurate plecările, pentru că trebuie să fim foarte atenți la cei care vin și la cei care pleacă. Deci toți cei care vor veni trebuie să vină ca și certitudini, să se impună ca jucători titulari, să vină cu plus-valoare la ceea ce ne dorim să facem. Sunt aici 30 de jucători acum, vor pleca în cantonament în jur de 24-26 de jucători. Am vrea să ducem, dacă se poate, 26, pentru a avea cu noi cât mai mulți juniori din cadrul Centrului de copii și juniori, tineri care să se pregătească cu noi.
Obiectivul pentru sezonul de primăvară este să câștigăm toate meciurile, dacă putem.
Nu ascundem faptul că încercăm să promovăm, exact cum au declarat în presă primarul Ioan Popa şi preşedintele Cristian Bobar. Ne dorim să promovăm pentru că tot ceea ce se întâmplă aici, la Reșița, chiar merită să fie încununat cu o promovare”
, a declarat principalul rossonerilor, Călin Cheregi.

Iată şi câteva date despre noii jucători ai Reşiţei:

Alfred Boateng Mensah joacă pe postul de mijlocaș central, este născut în 1996 și a mai evoluat la: Zeeburgia, Magreb 90, USV Hercules, Almere City U21 și Pandurii Târgu Jiu.
Alexandru Dane, un atacant de 20 de ani care a mai evoluat la Borussia Dortmund U17, Borussia Dortmund U19, FC Iserlohn și CSM Slatina.
Remus Trancă este născut în 1999 şi joacă mijlocaș lateral. A mai evoluat la CSU Craiova, Turris Turnu Măgurele și CSM Slatina.

Cele mai citite

Related Articles