[AUDIO-VIDEO] Fotbal mare pe teren redus! Futsalul a făcut spectacol la Reşiţa

S-a dat restart în campionatul judeţean de futsal! Cele şase formaţii participante s-au reunit în sala de sport a Colegiului Naţional Mircea Eliade din Reşiţa, pentru jocurile etapei cu numărul patru. Microbiştii din tribună au putut urmări trei meciuri atractive, cu faze şi goluri frumoase. La spectacolul sportiv şi-au adus aportul juniori şi veterani uniţi de pasiunea pentru fotbal.

Un campionat reuşit, a concluzionat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea.

“Noi suntem foarte bucuroși că toate echipele au răspuns prezent, chiar sunt fericite că participă la această competiție, probabil și datorită faptului că întrecerile din Liga a III-a, Liga a IV-a, Liga a V-a și cele de copii și juniori sunt întrerupte în această perioadă. Vrem să dăm o campioană județeană care să fie, sperăm noi, o viitoare participantă în liga a doua a campionatului de futsal la nivel național”, a declarat şeful AJF-ului cărăşean.

Derbiul etapei cu numărul patru, CS Muncitorul Reşiţa – AS Record Reşiţa, s-a încheiat la egalitate, 4-4. În aceeaşi rundă, AS Muncitorul Reşiţa s-a impus cu 9-2 în faţa fotbaliştilor de la CS Negrea, iar Fotbal Dream Reşiţa a câştigat cu 1-0 meciul cu Voinţa Lupac.

În clasament conduc CS Muncitorul Reşiţa şi AS Record Reşiţa, ambele cu 8 puncte, departajate doar de golaveraj. Etapa următoare e programată duminică, 22 ianuarie.

Cele mai citite

Related Articles