[AUDIO-VIDEO] CSM Reşiţa-CSM Sighişoara, meci ca-n vremurile bune! Rossonerii, învinşi la un singur gol

Atmosferă incendiară în Polivalenta reşiţeană, la meciul de handbal pe care CSM Reşiţa l-a disputat contra puternicei formaţii din Sighişoara – una dintre principalele pretendente la promovare.

Interzişi în tribune la primele două jocuri de pe teren propriu, din cauza sancţiunilor impuse de Federaţie, suporterii reşiţeni au fost de această dată al optulea jucător al trupei rossonere. Din păcate, sprijinul publicului n-a fost de ajuns: CSM Sighişoara s-a impus la limită, scor 31-30, după un meci aprig disputat, pe care gazdele l-au terminat cu trei veterani în tribună. Raul Heimbach a fost eliminat în prima prima jumătate, iar Marius Bahan şi Lucian Ignat au avut aceeaşi soartă la jumătatea reprizei secunde. O partidă jucată la intensitate maximă, a spus la final coordonatorul Marius Bahan.

“A fost un meci incredibil astăzi. Am jucat cu inima, văzând câți spectatori sunt în sală – și le mulțumim pe această cale. Ne-am simțit extraordinar. Am simțit acest meci ca unul de primă ligă. Felicit echipa din Sighișoara, le doresc baftă pe mai departe, ați văzut și voi, au un lot destul de numeros și de valoros. Sunt jucători care au evoluat mult în Liga Națională, foşti colegi cu care am jucat şi eu în prima ligă.

Sunt foarte mândru de echipa mea, am arătat că, în nouă jucători de câmp și trei portari, noi am reușit să ne autodepășim și să facem un meci incredibil. Cred că un egal era echitabil. Noi nu ne-am făcut de râs, am luptat cât am putut pentru a obține un rezultat pozitiv. Din păcate am luat roșu, și eu, și Heimbach, și Luci Ignat, care suntem niște jucători importanți la lotul pe care îl avem. Din păcate, ăsta a fost rezultatul final.”

Trebuie spus că trupa rossoneră traversează o perioadă delicată – chiar dacă acest lucru nu s-a văzut astăzi în joc. Neseriozitatea unor jucători, dar mai ales plecarea intempestivă a pivotului Raul Bote, au generat tensiuni care mocnesc la nivelul conducerii tehnice. Marius Bahan:

“Ce-mi trece prin cap acum: sunt dezamăgit, de fapt suntem dezamăgiți, deoarece ne-am trezit fără Raul Bote la antrenamente. El a luat decizia asta de a pleca în Austria – aşa am aflat, poate antrenorul Radu Bote vă poate da mai multe explicații despre asta. Cred că a venit vremea să-și asume și Radu rezultatele din ultima perioadă. În etapa trecută am pierdut la Alexandria, etapa asta am pierdut aici cu Sighișoara. Îmi e frică, pentru că urmează meciul cu cei de la Cluj – și eu nu vreau să mă fac de râs în sala asta de la Reșița.

Sincer, încerc pe cât posibil, cu experiența pe care o am și Luci Ignat la fel, să menținem vestiarul cât mai strâns, și asta se vede la joc. Încă reușim să facem asta. Când n-o să mai reușim, probabil se va vedea și în teren un dezastru mai mare, ca să zic așa.


Le mulțumim încă o dată spectatorilor, vă mulțumim vouă și promitem că mai departe o să luptăm, atâţi cât suntem, câţi ne-ați văzut și astăzi.”

Pentru rossoneri urmează încă o misiune imposibilă. În etapa următoare, pe 16 martie, vine la Reşiţa liderul playoff-ului, CS Universitatea Cluj.

smart
smart
smart

De același autor

Related Articles