[AUDIO-VIDEO] Al treilea amical, a treia victorie: CSM Reşiţa-Viitorul Şimian  3-1

CSM Reşiţa continuă seria rezultatelor pozitive din amicale. După victoriile categorice cu Retezatul Haţeg şi Progresul Ezeriş, rossonerii şi-au măsurat forţele cu Viitorul Şimian, o altă formaţie de Liga a III-a. Pe terenul mare din Valea Domanului, reşiţenii s-au impus cu 3-1 (1-0). Reuşitele CSM-ului au fost semnate de Drăghiceanu, Mihaly şi Aboubacar – ultimul, din penalty. Golul de onoare al oaspeţilor a fost înscris de Iorgulescu, pe finalul partidei. Antrenorul rossonerilor, Călin Cheregi, a folosit în acest meci mulţi jucători de perspectivă din pepiniera proprie, iar tinerele speranţe ale CSM-ului n-au dezamăgit. Au intrat pe teren fotbalişti născuţi în 2005, şi chiar un junior născut în 2007. Un meci util şi o evoluţie bună, a apreciat la final principalul Călin Cheregi.

“Al treilea joc, a treia victorie, a treia evoluție bună spre foarte bună. Ce mă bucură este faptul că, după trei săptămâni de pregătire, traversăm o perioadă bună pentru acest moment; suntem după o perioadă de încărcătură, cu două antrenamente zilnic în ultimele 10 zile de cantonament şi cu un ritm de trei jocuri la trei zile. În mare pot să mă declar mulțumit de abordarea jocului, am întâlnit un adversar exact cum ne am planificat, puțin superior față de ce am întâlnit în primele două meciuri, și chiar ne-au pus anumite probleme în unele momente ale jocului. Ştiam că se va întâmpla acest lucru. Din nou mă bucură tinerii din echipă, îmi dau încredere pentru viitor. După cum bine ați observat, am terminat a doua repriză cu 9 juniori în teren. De la o zi la alta cresc, doar că trebuie să avem răbdare cu acest tineri, nu putem să îi inventăm, după trei săptămâni să îi scoatem fotbaliști cu care să ne realizăm obiectivele. Dar, încă o dată vă spun, sunt niște copii care progresează de la o zi la alta. Cei patru juniori cărora li s-a făcut contract (Gabriel Gomboş, Mario Ivaşcu, Robert Mihaly şi Laurenţiu Bălă, n.r.) sunt legitimați la echipa mare datorită evoluțiilor lor din ultimul timp. După cum știți, ei au fost monitorizați, au avut rezultate bune și pe această cale țin să mulțumesc colegilor mei de la Centru, care şi-au lăsat amprenta asupra lor. Ştim bine rezultatele care au fost anul trecut, iar noi în acest moment încercăm să îi ducem chiar mai departe. Rămânem în cantonament până vineri; dimineață va fi ultimul antrenament, iar după-masă vor fi lăsați liberi. Luni urmează să ne regăsim cu toții la baza proprie, pentru a relua pregătirile”, a precizat tehnicianul Călin Cheregi.

Săptămâna viitoare sunt programate alte două jocuri amicale: miercuri, acasă, cu Phoenix Buziaş şi sâmbătă, în deplasare, la Jiul Petroşani.

Iată golul înscris din penalty de Aboubacar Gakou:

Cele mai citite

Related Articles