[AUDIO] Victorie de moral pentru handbaliştii rossoneri. CSM Reşiţa aduce trei puncte de la Dunăre

După un duş rece pe teren propriu contra Sighişoarei, echipa masculină de handbal CSM Reşiţa a strâns rândurile şi a obţinut o victorie de moral în fieful formaţiei CSU Galaţi. Jocul programat în penultima etapă din turul playoff-ului a început cu o primă repriză câştigată la două goluri de gazde. La pauză a fost 19-17 pentru gălăţeni – dar muştruluiala încasată în vestiar de la coordonatorul Marius Bahan i-a trezit pe rossoneri. În repriza secundă, formaţia reşiţeană a jucat la adevărata ei valoare şi s-a impus fără probleme, cu un categoric 39-30. Aceasta este şi diferenţa reală dintre cele două echipe, spune Marius Bahan:


CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Alexandru Blagoe, Marius Bahan (2), Marius Negru (3) Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (4), Mircea Negru (3), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (6), Antonio Gîrban (1), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Marian Mitran, Lucian Ignat (4), Eduard Belchite (13), Denis Barbu, Adrian Acea. Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu, Cristian Ionescu.


Coordonatorul secţiei de handbal de la CSM Reşiţa e convins că victoria de la Galaţi va da încredere tinerilor săi colegi, înaintea celui mai dificil examen din turul playoff-ului. Sâmbătă vine la Reşiţa liderul CSM Făgăraş, iar evenimentul sportiv va fi din nou prilej de sărbătoare sportivă la Polivalentă. În preambulul jocului de seniori vor bate mingea micuţii de la babyhandbal, care au şi invitaţi. Cu detalii despre o zi plină de sport, coordonatorul Marius Bahan.


Meciul CSM Reşiţa – CSM Făgăraş se va disputa în cadrul etapei a 7-a — ultima din turul playoff-ului de promovare. Startul jocului din Sala Polivalentă se va da la ora 17.00. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cele mai citite

Related Articles