[AUDIO] Vicecampioana mondială Alina Vuc continuă pregătirea pentru Tokyo

Luptătoarea reșițeană Alina Vuc se află în această perioadă în pregătire la Izvorani, alături de componentele Lotului Olimpic de Lupte Feminin al României. Recent, Alina a revenit în competițiile oficiale, după o pauză de aproape un an. A luat parte la primul concurs din 2021 și a  obţinut medalia de bronz la categoria 50 kg, la Roma, în cadrul turneului Matteo Pellicone.

Nu sunt pe deplin mulțumită de cum a început acest an pentru mine”, spune Alina Vuc, singura reprezentantă a Federației Române de Lupte care și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

 ”Nu a fost un început de an foarte bun, dar ținând cont că am revenit într-un concurs după mai bine de un an de zile, într-un fel mă așteptam să nu am o evoluție foarte bună. Chiar dacă am luat medalia de bronz, nu sunt mulțumită de evoluția mea. Este, însă, doar începutul și ne așteaptă alte competiții înainte, și sper să fie mai bine. După competiția de la Roma am avut câteva zile libere și am ajuns acasă, la Reșița. Am fost și la antrenamentele luptătorilor de la CSM Reșița, coordonate de maestrul Nicolae Constantin. S-au bucurat să mă aibă cu ei în sală, sunt un exemplu pentru ei. Acum sunt la Izvorani, în pregătire pentru Campionatul European, ce va avea loc luna viitoare. Urmează să fiu alături de colegele mele la Turneul Preolimpic, ce se va desfășura în Ungaria. Imi doresc să fiu sănătoasă, să le pot duce pe toate la bun sfârșit”, a afirmat Alina Vuc.      

Alina Vuc se va afla alături de colegele sale, pentru a le susține la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, după care va lua parte la Campionatul European.