[AUDIO] Veteranii fotbalului din vest s-au întrecut amical la Caransebeş. Cupa Mărţişorului, pretextul unei noi întâlniri de suflet

Competiţie de sezon la Caransebeş! Veteranii fotbalului din oraş i-au invitat pe prietenii din Timişoara şi Hunedoara la Cupa Mărţişorului. Competiţia de old-boys organizată în preajma zilei de 1 Martie a fost pretextul unei noi întâlniri de suflet organizate, ca de fiecare dată, de omul de fotbal Dan Avram.

“Ne-am gândit că prea mult am stat la naftalină și n-am prea făcut mişcare în perioada sărbătorilor de iarnă. De aceea, i-am convocat pe prietenii mei de la Poli Timișoara și de la Corbvinul Hunedoara la un triunghiular care s-a desfășurat în 24 februarie la Caransebeș, la Sala “Valeria Borza”, într-o competiție desfăşurată sub egida Cupei Mărțișorului. Au participat mulţi foşti mari jucători de la cele două cluburi – o participare de elită, zic eu – împreună cu două echipe de la Era Club Caransebeş. Am făcut o competiție reușită, disputată în sistemul fiecare cu fiecare. Primul loc a fost câștigat de Poli Timișoara, dar asta este mai puțin important. Ne-am reîntâlnit, am jucat, apoi am depănat amintiri la repriza a treia.  Poli a fost pe locul întâi, Corvinul, pe locul doi, iar prima echipă de la Era Club, pe locul trei.

Mai avem planuri pentru 2023. În 25 mai participăm în Austria, la Kosen, la a 37-a ediție a Turneului Veteranilor, eveniment sportiv organizat de Rusalii pentru echipe din Europa de Est și Centrală. Vom fi la a 5-a participare în acest turneu. Anul trecut am obținut locul trei din 18 echipe, sperăm ca anul ăsta să ne îmbunătățim performanța. Sigur că nu vor fi doar jucători de la Caransebeș, o să avem participarea și a unui jucător de la Anina, Liviu Străin, și a doi jucători de la Corvinul Hunedoara, Marcel Ștef și Alin Vişan. Împreună cu băieții mei, sper să avem o comportare mai bună, iar dacă nu, măcar să păstrăm locul trei pe care le-am obținut în 2022.

În afară de asta, noi mai avem meciuri bilaterale cu UTA Arad, cu Corvinul Hunedoara. Iar undeva prin iunie o să organizăm din nou Stelele Banatului. Este o tradiție la care nu renunț, Stelele Banatului se vor desfășura la Caransebeș, cu participarea unor jucători reprezentativi în tot arealul Banatului.”

Cele mai citite

Related Articles