[AUDIO] Vă place voleiul? Sportivele din Reşiţa şi Caransebeş vă invită la “Confruntarea Municipiilor”

Competiţie de volei feminin la Reşiţa! Capitala Banatului de Munte nu are deodamdată mulţi fani ai acestui sport, dar lucrurile s-ar putea schimba după evenimentul intitulat “Confruntarea Municipiilor”. Două echipe din Reşiţa şi două din Caransebeş vor face spectacol la Polivalentă. Profesorul Eduard Niţă, antrenorul reşiţencelor şi principalul organizator al competiţiei, invită iubitorii sportului la o întrecere organizată în premieră la Reşiţa.

“Nivelul pe care o să-l prezentăm sâmbătă va fi un nivel competițional care, din punctul meu de vedere, va fi destul de interesant, ținând cont că în Reșița nu s-a făcut volei în sistem competițional de foarte mult timp. Vom avea la start patru echipe. O grupă de junioare din Reşiţa şi alta, tot de junioare, de la Caransebeş; a treia echipă este echipa de speranțe de la Reșița, iar cea de-a patra este formaţia de cadete de la Caransebeș. Raportul de forțe este unul corect, din punctul meu de vedere – ținând cont că lucrăm de câțiva ani în Reșița, iar fetele au ajuns la un nivel de valoare suficient de bun încât să putem merge în competiție. Intrarea este liberă la Sala Polivalentă, vă așteptăm la un spectacol de volei.”

Confruntarea municipiilor Reşiţa şi Caransebeş la volei feminin va debuta sâmbătă, la ora 10.00, în Polivalenta reşiţeană. Cu o zi mai devreme, vineri, de la ora 17.00, va avea loc şi “Cupa de Iarnă” la volei feminin. Competiţia adresată jucătoarelor începătoare şi avansate de la CSM Reşiţa se va desfăşura în sala de sport a liceului Traian Vuia.

De același autor

Related Articles