[AUDIO] Universitatea Reşiţa a pierdut în faţa liderului CSM Bistriţa

Universitatea Resita-CSM Bistrita in octombrie 2015 (1)

Universitatea Reşiţa a pierdut partida de pe teren propriu de la sfârşitul săptămânii trecute (17 octombrie), cu CSM Bistriţa, contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A, seria B. Liderele clasamentului s-au impus cu 34-26. La pauză a condus tot echipa oaspete cu 17-11. Cele mai bune marcatoare ale Universităţii au fost Irina Munteanu cu 7 goluri, Adriana Voina cu 6 şi Alexandra Dinu- 4 goluri. Antrenorul reşiţencelor, Cristian Busuioc, a recunoscut superioritatea adversarelor:

Echipa de la Bistriţa a obţinut o victorie meritată, dar antrenorul studentelor reşiţence a remarcat şi lucruri bune la formaţia pe care o pregăteşte:

Universitatea Reşiţa: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioţa – Irina Munteanu (7 goluri), Adriana Voina (6), Alexandra Dinu (4), Gianina Iung (3), Beatrice Kovari (2), Andrada Stamin (2), Raluca Buia (1), Claudia Baldovin (1), Alina Cristea, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Mihai.
Formaţia reşiţeană a căzut pe locul 6 al clasamentului, după această înfrângere. Într-un alt meci din etapa a 6-a, CS Universitatea de Vest Timişoara a pierdut în deplasare la Sepsi Târgu Mureş, cu 32-30, iar acum se află pe locul 7. În următoarea etapă, Universitatea Reşiţa va juca în deplasare cu CSM Cetate Devatrans.
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles