[AUDIO] Un rossoner la Naţională! Sergiu Rimovecz e în lotul tricolor Under 20

Reşiţeanul Sergiu Rimovecz a fost inclus în lotul convocat de selecţionerul Daniel Pancu la Naţionala de fotbal Under 20. Tânărul jucător născut la Bocşa şi format de CSM Reşiţa a fost integralist în toate meciurile jucate de rossoneri  în actualul sezon, având şi 3 goluri marcate. Datorită prestaţiilor sale constante, Rimovecz a prins lotul cu care Daniel Pancu va aborda meciurile amicale programate luna aceasta cu Italia şi Polonia. Convocarea lui Rimovecz este o mândrie pentru clubul din Valea Domanului, spune preşedintele Cristian Bobar, care îi urează mult succes tânărului rossoner.

“Rimovecz a ajuns la Under 20,  este singurul jucător convocat din Liga a III-a. Acum este este la Arad în cantonament, va avea două meciuri, cu Italia și Polonia. Este șansa lui, un băiat care credem noi că a muncit foarte mult aici la club,  indiferent unde a fost trimis – fie că a fost împrumutat la Progresul Ezeriş, că a jucat la juniori sau că joacă la CSM Reşiţa sub comanda lui Călin Cheregi.  Şi-a făcut treaba, e un băiat foarte modest și chiar ne dorim să profite de această şansă pe care i-o dă Pancu. Să auzim numai de bine. După foarte, foarte mult timp, CSM Reşiţa reușește să mai dea un junior la echipa națională – și mă refer aici la juniori de vârstă mai mare. El a fost convocat la Under 20, deşi Rimo are doar 19 ani. Să dea Dumnezeu să fie următorul Chivu”, a declarat şeful din Valea Domanului.

 Cele două teste ale Naţionalei U20 vor avea loc la Arad. Meciul cu Italia este programat pe 17 noiembrie, de la ora 21.00, iar amicalul cu Polonia se va disputa în data de 21 noiembrie, de la ora 20.00.

Cele mai citite

Related Articles