[AUDIO] Toţi pentru echipă! Reşiţa fotbalistică se pregăteşte pentru promovare

Reşiţa fotbalistică aşteaptă cu emoţii şi speranţe meciul decisiv pentru promovare, joc pe care favoriţii îl dispută contra Dumbrăviţei. Rossonerii vor avea din nou sprijinul suporterilor, care sunt aşteptaţi în număr mare în tribunele arenei Mircea Chivu. Şi Guardia Ultra s-a pregătit pentru marele meci. Fanii vor fi încă o dată al 12-lea jucător al CSM-ului, promite liderul galeriei, Marcel Guşcă.

“Meciul cu Dumbrăvița este cel mai important din acest an. Ne-am pregătit în primul rând prin mobilizarea suporterilor. Sperăm să vină cât mai mulți oameni, mă gândesc la un 5000 de suporteri care vor veni în Valea Domanului. Marea majoritate se vor concentra în tribuna a doua, de unde putem încuraja împreună echipa. Va fi și o mică coregrafie a Guardiei Ultra. Facem totul ca echipa noastră să se simtă cât mai bine, să fie cât mai bine încurajată, să aibă un moral cât mai bun.  Vor veni si suporteri din Anina şi Oravița, am informații că din Caransebeș vin 200 de microbişti. Chiar și din Petroșani vor veni, pentru că noi avem o relație foarte bună cu galeria de la Jiul, suntem galerii înfrățite. Dumbrăvița este o echipă mai bună decât ceea ce am avut noi în serie, ne-a creat probleme mai mari, dar nu este o echipă care nu poate fi învinsă. Sunt convins că vom câștiga. Chiar dacă vom câștiga mai greu, vom câștiga, iar acesta e obiectivul nostru până la urmă, să câștigăm și să promovăm”, a spus liderul Guardiei Ultra, Marcel Guşcă.

Meciul decisiv CSM Reşiţa – CSC Dumbrăviţa se dispută miercuri, 8 iunie, de la ora 17.30, pe arena din Valea Domanului. In tur, scorul a fost egal, 0-0.

foto: facebook Gusca Silviu Marcel

De același autor

Related Articles