[AUDIO] Titanii, loviţi de tren! Reşiţa Locomotives începe campionatul cu o victorie zdrobitoare

“Locomotivele” din Reşiţa au început perfect noua ediţie a Campionatului Naţional de Fotbal American! În debutul competiţiei, reşiţenii au fost oaspeţii echipei Bucharest Titans, cu care au făcut instrucţie pe stadionul Metrorex din capitală. La finalul unui joc dominat clar, Reşiţa Locomotives s-a impus cu 56-0! Întărit cu patru americani şi antrenat de sârbul Bojan Kovacevic, lotul reşiţean pare să aibă forţa necesară pentru a se bate anul acesta la medalii în finala Robowl.

„Am făcut deplasarea nouă ore până la București. Meciul a fost frumos, din punctul nostru de vedere . Am înscris multe touchdownuri, iar câteva dintre ele au fost și convertite. Trebuie să ne pregătim  pentru următoarele meciuri. Chiar dacă acesta a fost, să zicem, unul ușor, următoarele meciuri vor fi tot mai grele.  Să sperăm că le vom câștiga pe toate, asta ne şi propunem, câștigarea campionatului. Avem aduşi jucători din Statele Unite, un antrenor sârb și devotamentul jucătorilor din Reșița, care vin la fiecare antrenament. Linia noastră defensivă a jucat foarte bine, nu ne aşteptam să jucăm chiar aşa de bine. Să sperăm că pe viitor vom juca la fel”, a declarat Cătălin Boieriu, unul dintre componenţii echipei reşiţene.

Tot în prima etapă, campioana en-titre, Bucharest Rebels, s-a impus cu 18-12 în faţa echipei Mureş Monsters, iar Cluj Crusaders a dispus cu 14-6 de Timişoara 89ers.

În etapa următoare, pe 19 septembrie, “Locos” vor primi vizita celor de la Cluj Crusaders. Urmează apoi alte două meciuri acasă, cu Mureş Monsters (3 octombrie) şi cu Bucharest Rebels (16 octombrie). În ultima etapă a sezonului regulat CNFA, pe 30 octombrie, Reşiţa Locomotives se va deplasa la Timişoara 89ers.

De același autor

Related Articles