[AUDIO] Tinerii karateka de la Sport Star Anina, fruntași la Cupa României!

Tinerii karateka ai clubului Sport Star Anina s-au remarcat la Cupa României, eveniment sportiv organizat la Timișoara sub egida Uniunii Internaționale de Karate. La finalul maratonului sportiv desfășurat în sala de sport a Universității de Vest, bilanțul delegației din Anina a cuprins cinci medalii, una de aur, două de argint și două de bronz. Rezultatele sunt trecute în revistă de antrenorul Marian Meșinschi.

„Clubul Sport Star Anina a participat cu șase sportivi: Darius Bălan în întrecerea juniorilor, Denisa Lucasciuc la categoria cadete, iar la copii au intrat în concurs Natalia Lucasciuc, Maya Drăgilă, Alessia Iurea și Paul Dragomir. Am reușit să obținem rezultate bune. S-a remarcat Natalia Lucasciuc, care a terminat pe locul I la kata și pe locul III la kumite,  la fete de 8-9 ani. Darius Bălan a intrat în posesia medaliei de argint la kumite în întrecerea juniorilor. Medalii au mai obținut Maya Drăgilă, la kata, 6-7 ani, și Alessia Iurea la kumite, grupa 10-11 ani. Sunt rezultate bune la care ne-am așteptat, având în vedere că ne-am pregătit în toată această perioadă, am avut și o pregătire centralizată în vară la Băile Herculane. Ca de obicei, suntem acolo sus pe podium”, a declarat tehnicianul Marian Meșinschi, cel care este și președintele Comisiei Naționale de Organizare din cadrul departamentului IKU.

La Cupa României au participat aproape 200 de concurenți din întreaga țară. Sport Star Anina speră să mai participe anul acesta la o competiție internațională care ar urma să aibă loc în Belgrad în lunadecembrie.  Calendarul competițional poate suferi însă modificări, în funcție de evoluția pandemiei.

De același autor

Related Articles