[AUDIO] Stelele Banatului se întâlnesc din nou la Caransebeş!

Caransebeşul va găzdui săptămâna aceasta o nouă ediţie a îndrăgitei competiţii fotbalistice intitulate “Stelele Banatului”. Veteranii fotbalului din Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara se vor înfrunta amical pe stadionul Municipal din Caransebeş. Anul acesta, Stelele Banatului se vor desfăşura însă într-o formulă restrânsă. Explică organizatorul evenimentului, omul de fotbal Dan Avram:

“Deși anul trecut am spus că nu o să mai organizez competiţia, microbul fotbalului, care m-a dăinuit pe viață și mă va dăinui cât sunt pe pământul ăsta, nu mă lasă în pace. Vom organiza o competiție, chiar dacă într-un cadru mai restrâns, nu din motive financiare – din motive sentimentale. Pentru că anul acesta invităm doar adevărații prieteni la Stelele Banatului de la Caransebeș – adică, aceia care au fost întotdeauna alături de noi și la care am avut întotdeauna meciuri de reciprocitate, prietenii pe viață.

Astfel, vineri, pe Stadionul Municipal vom avea o selecționată a Timișului, o selecționată a Hunedoarei, o selecționată a Caraș-Severinului – formată din jucători de la Reșița și Moldova Nouă – și două selecționate de old-boys ale  Caransebeșului: una, o generație mai tânără, echipa care a mai fost încă în activitate împreună cu mine în Liga a V-a şi Liga a IV-a, iar a doua formată din fotbalişti de peste 60 de ani. Competiția va avea loc în sistem turneu, adică fiecare cu fiecare. Se va disputa o finală, urmată de un meci între o selecționată a Banatului, la care antrenor voi fi eu, și o selecționată a Caransebeșului, la care antrenor va fi fostul meu coleg Duly Kelemen” a precizat Dan Avram, sufletul manifestării intitulate Stelele Banatului.

Ediţia din 2022 a Stelelor Banatului va începe vineri la ora 11.00, pe stadionul Municipal. Conform tradiţiei, evenimentul sportiv se va încheia cu… repriza a III-a, la restaurant, unde veteranii vor depăna amintiri din vremurile bune ale fotbalului bănăţean.

Cele mai citite

Related Articles