[AUDIO] Start cu dreptul pentru sprinterii reşiţeni! De patru ori pe podium, la prima competiţie a anului

Atleţii reşiţeni specializaţi pe probele de sprint au început cu dreptul noul an competiţional. Reprezentanţii Reşiţei au urcat de patru ori pe podiumul Cupei RMA, eveniment sportiv care a reunit la Bucureşti, în sala Ioan Soter, atleţi de top din întreaga ţară. Cristian Roiban, Dariana Grigoroiu şi Răzvan Stanciu s-au numărat printre laureaţii competiţiei. Cu detalii, profesorul Octavian Bârsanu.


„Sportivul Cristian Nicuşor Roiban a reuşit să câştige proba de 60 m a seniorilor, cu un nou record personal: 6 secunde şi 80 de sutimi. Tot în proba de 60 m, dar cea adresată junioarelor I, sportiva Dariana Grigoroiu a reuşit să obţină locul I cu un rezultat foarte bun, 7 secunde şi 55 de sutimi. În aceeaşi probă, Andreea Suhai s-a clasat pe locul cinci, cu timpul de 7 secunde şi 88 de sutimi. În a doua zi de competiţie, Dariana Grigoroiu s-a clasat pe locul al doilea în proba de 60 m garduri. O surpriză plăcută a reprezentat-o clasarea pe locul al doilea, în proba de 60 m juniori II, a sportivului Răzvan Valentin Stanciu, care a reuşit şi un nou record personal, cu 7 secunde şi 27 de sutimi. Un rezultat care ne dă speranţa că sprintul reşiţean are şi viitor, nu doar prezent”, a declarat tehnicianul Octavian Bârsanu.


Cristian Roiban şi Răzvan Stanciu concurează pentru Universitatea Reşiţa, iar Dariana Grigoroiu şi Andreea Suhai au dublă legitimare, CSS-Universitatea. Atleţii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorii Octavian Bârsanu, Ştefan Nagy şi Irinel Dumitru.

De același autor

Related Articles