[AUDIO-VIDEO] Start cu dreptul la baraj! CSM Reşiţa a câştigat manşa tur de la Ghiroda

CSM Reşiţa a trecut cu bine de cel dintâi hop al cursei pentru accederea în liga a II-a de fotbal! În manşa tur a primului baraj de promovare, rossonerii au evoluat pe terenul formaţiei CSC Ghiroda, de care au dispus la limită, cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Amir Jorza în debutul reprizei secunde (min. 49), după o pasă a lui Vali Munteanu. CSM Reşiţa a dominat întâlnirea în faţa unei echipe timişene care s-a apărat în cea mai mare parte a timpului şi a mizat mai mult pe arma contraatacului. De remarcat că rossonerii s-au simţit aproape ca acasă, pentru că au avut alături cei mai înfocaţi suporteri. Fanii mobilizaţi de Guardia Ultra au fost al 12-lea jucător al echipei. Victoria reflectă raportul de forţe din teren, a apreciat la final antrenorul reşiţenilor, Dan Alexa.

De cealaltă parte, antrenorul celor din Ghiroda, Răzvan Leucă, a recunoscut superioritatea formaţiei reşiţene, dar a subliniat că echipa sa mai are o şansă în retur.

CSC Ghiroda: Mikloș – Sporin, Stupu, Hecsko, Velcan, Dav. Pop, Mancaș (cpt.), Jichici, Românu, Trandu, Grancea. Rezerve: Mosoarcă – Roșus, Bîrlovean, Andr. Precup, Coroiu, Bădăuță, Andreșoiu, Zavaleche, Miclau

CSM Reșița: Micu – Bărboianu, Dudea, Ant. Manolache, Nic. Sima, Vasluian, Cioinac, Jorza, Breșneni (cpt.), Ndiaye, Val. Lazăr. Rezerve: Zimmermann – Fota, Rimovecz, Velcotă, C. Cristea, Al. Negru, Val. Munteanu, Drăghiceanu, Mura

La finalul partidei, rossonerii au salutat galeria şi au cântat alături de suporteri:

foto Zoli Bagosi

În celălalt duel al fruntaşelor din seriile 7 şi 8, CSC Dumbrăviţa a obţinut pe terenul adversarei din Deva o victorie surprinzătoare mai ales prin proporţiile scorului. Timişenii s-au impus cu 5-1. Meciurile retur se dispută sâmbătă.

foto-video: facebook CSM Resita

Cele mai citite

Related Articles