[AUDIO] Start cu dreptul în retur. CSM Reşiţa a luat trei puncte din duelul cu Phoenix Buziaş

CSM Reşiţa a început cu dreptul returul Ligii a III-a de fotbal! În etapa cu numărul 10, rossonerii s-au impus cu 3-1, în deplasare, la Phoenix Buziaş. Pentru reşiţeni au înscris Aboubacar (min. 31), Rimovecz (min. 35) şi Bărboianu – ultimul, din penalty (min. 87). Golul de onoare al gazdelor a fost reuşit de Avrămescu. După meci, antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi, şi-a felicitat elevii pentru victorie şi pentru jocul practicat.


“Mă bucur enorm de mult că am început bine acest retur de campionat, cu încă 3 puncte care se adaugă lângă cele pe care le avem până acum. A fost o evoluție bună, constantă, echilibrată din partea jucătorilor mei. Cred că mai puteam fructifica încă vreo 2 sau 3 ocazii pe care le-am avut, să închidem jocul puțin mai repede, la 2-0 dar, una peste alta, mă declar mulțumit și felicit băieți pentru evoluția avută. Aș vrea să îl menționez și să-l felicitpe această cale pe Gomboș pentru debutul în liga a III-a. Îmi pare foarte rău că nu a reușit să înscrie la ocazie avută. Din păcate, mingea a poposit în bara laterală – dar a avut o evoluție bună și îmi dă încredere că în viitor poate să fie o soluție pentru ceea ce urmează să facem.”


CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Szijj, Velcotă, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru, Aboubacar. Rezerve: Căpăţână, Erhard, Curescu, Chera, Mihaly, Gomboş, Fota, Popescu, Avramovici. Antrenor Călin Cheregi.


În august, rossonerii câştigaseră cu acelaşi scor şi meciul tur din Valea Domanului. După 10 etape, CSM Reşiţa conduce în seria a 8-a cu 23 de puncte. Pe poziţia secundă se află CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care are 21 de puncte. In runda următoare, pe 4 noiembrie, formaţia reşiţeană va primi vizita echipei Gloria Lunca-Teuz Cermei.


foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles