[AUDIO] Stadionul Gloria, dat în folosinţă rossonerilor reşiţeni

Potrivit unei hotărâri luate în ultima şedinţă a Consiliului Local Reşiţa, stadionul Gloria din cartierul Govândari a fost dat în folosinţă, cu titlu gratuit, Clubului Sportiv Muncitoresc. Arena se va afla la dispoziţia rossonerilor timp de 10 ani, în baza unui contract de comodat. Hotărârea a fost deja dusă la îndeplinire de Direcţia de Învăţământ, Cultură, Tineret, Sport şi Culte din cadrul Primăriei reşiţene. Cu detalii, şefa acestei direcţii, Liliana Dacica:

“Baza sportivă Gloria a fost în subordinea Direcţiei Generale pentru Învăţământ, Cultură, Tineret, Sport şi Culte – dar, având în vedere faptul că Clubul Sportiv din Valea Domanului s-a dezvoltat și are multe grupe de performanță și solicitarea acestora pentru a o putea folosi cu titlu gratuit, am inițiat această hotărâre de Consiliu Local în luna decembrie, iar în acest moment baza sportivă este deja predată prin proces-verbal de predare-primire. A fost încheiat acel contract de comodat pe o perioadă de 10 ani, perioadă în care clubul sportiv va putea să o mențină la aceleași standarde și, desigur, nu are voie să îi schimbe destinația.”


Pe arena Gloria au evoluat sau evoluează şi alte grupări sportive, în baza unor acorduri încheiate cu municipalitatea reşiţeană. Pe viitor, CSM Reşiţa va decide asupra unor acorduri similare, spune Liliana Dacica.

“Clubul Sportiv Muncitoresc din Reșița a preluat-o cu active și cu pasive, au preluat absolut toate contractele care sunt încheiate de Municipiul Reșița cu alte structuri sportive. Desigur, este hotărârea Clubului Muncitoresc, în situația în care contractul ajunge la termen, dacă mai poate să susțină activitatea altor structuri sportive, având în vedere numărul mare de sportivi din Valea Domanului.”


Echipele de fotbal Progresul Ezeriş şi Mundo Reşiţa joacă în acest sezon pe Gloria, iar cea de fotbal american, Reşiţa Locomotives, a disputat aici meciurile de acasă în campionatul recent încheiat.

Cele mai citite

Related Articles