[AUDIO] Speranţele luptelor reşiţene, pe podium la turneul internațional “Verestoy Tibor”!

Tinerele speranţe ale luptelor reşiţene şi-au reconfirmat valoarea şi buna pregătire la puternicul turneu internaţional “Verestoy Tibor” – competiţie care a reunit la Odorheiu Secuiesc sportivi din Ungaria, Republica Moldova şi România. La finalul turneului, bilanţul reprezentanţilor Reşiţei a cuprins cinci medalii: două de aur, două de argint şi una de bronz. Rezultate mulţumitoare într-o competiţie care a reprezentat un test foarte util, spune profesorul Florin Dinţă, cel care a făcut deplasarea alături de micii luptători reşiţeni.

“Un turneu foarte puternic, cu tradiție. La cea de-a 21-a ediție au participat cluburi din Ungaria, din Republica Moldova și din România. Au fost în jur de 250 de sportivi de la 21 de cluburi – cum vă spuneam, un turneu foarte puternic. Am participat și noi cu șase sportivi, patru de la CSS Reşiţa și doi de la CSM Reșița. Am dorit în primul rând să oferim o experiență nouă pentru cei mici, să aibă concursuri oarecum diferite față de cupele și campionatele naționale pe care le-am desfășurat  – și am dorit să se lupte şi cu sportivi din alte țări.

Copiii s-au descurcat foarte bine, au avut fiecare câte patru cinci meciuri, având la vârstă şi greutate câte 14-15 concurenți pe categorie. De la CSM Reșița a participat Andrada Dinţă și Ricardo Sarai.  La categoria 33 kg, Andrada a luat locul întâi, iar Ricardo s-a clasat al doilea la categoria 69 kg. De la CSS Reșița au participat Carlos Rădulescu, Cristian Cască, Daniel Șendroni  și Vlad Dință.  La categoria 45 kg, Rădulescu Carlos a ieșit locul întâi; la categoria 57 kg,  Cristian Cască, locul doi; la categoria 25 kg, Daniel Şendroni a obţinut locul trei, iar la 35 kg, Vlad Dinţă s-a clasat pe locul cinci. Toți sportivii noștri au avut meciuri cu sportivi din Republica Moldova și din Ungaria, pe lângă sportivii participanți din România.”

Sportivii reşiţeni fruntaşi la această competiţie sunt pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica, Florin Dinţă şi Andrei Franţ.

De același autor

Related Articles