[AUDIO] Speranţele luptelor reşiţene, pe podium la Naţionale

Tinerii luptători de la CSS Reşiţa au obţinut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de lupte rezervat juniorilor 4. În cadrul competiţiei desfăşurate zilele trecute la Târgu Mureş, speranţele şcolii reşiţene de profil au cucerit trei medalii de aur, una de argint şi două de bronz. Rezultatele micuţilor luptători sunt trecute în revistă de antrenorul Florin Dinţă.

„Am avut rezultate destul de bune, ținând cont că la această competiție am reușit să aducem 3 titluri naționale pentru Reșița. Ele au fost obţinute de Andrada Dinţă la categoria a 30 de kilograme, Denisa  Criste, la categoria 32 de kilograme și Raluca Ionişcu la 72 de kilograme. La categoria 66 de kilograme masculin, Ricardo Sarai a ieșit vicecampion național. Mihai Marila a luat locul 7 la categoria 50 de kilograme, iar Lucas Gheorghe s-a clasat pe 5 la categoria 46 de kilograme. Amintesc și medaliile de bronz, cucerite de Ana Radu la categoria 50 de kilograme și Sandu Florentina la categoria 37 de kilograme. La feminin, CSS Reșița a ocupat locul 2 din 50 de cluburi. Locul I a revenit clubului din Roman, iar pe trei s-a clasat CS Cumpăna.

Sunt rezultate bune. Bineînțeles, la noi se poate și mai bine, dar, pentru experiența lor, să spunem că sunt rezultate destul de bune. Iar aceasta nu a fost singura noastră competiție din luna octombrie. Cu o săptămână în urmă am participat la Medgidia cu juniorii mici, vârsta 9-11 ani, iar aici am adus un titlu național prin Andrada Dinţă, la categoria 30 de kilograme, şi două locuri trei, prin Denisa Pintiliciuc, la categoria 32 de kilograme, și Lucas Gheorghe, la 47 de kilograme. Am mai obţinut două locuri patru, prin Daniel Şendroni la categoria 23 de kg, şi Sasha Hoța la 59 kg.

Mai avem încă patru competiții până la sfârșitul anului, aici mă refer la Balcaniada de U15 și U17 ce se va desfășura București. Vor mai fi Campionatele Naționale de U17, de U23 și cel de seniori, ultimul chiar la Reșița, între 27 şi 29 noiembrie. La Balcaniadă vor participa Drăgan Elvira, de la CSS Reșița, și Câmpeanu Ionela, de la CSM Reșița”, a precizat antrenorul Florin Dință.

Medaliatele cu aur de la Naţionalele juniorilor IV sunt de părere că a fost o competiţie destul de uşoară:

Luptătorii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica, Florin Dinţă, Nicolae Constantin şi Andrei Franţ.

Cele mai citite

Related Articles