[AUDIO] Sezon ratat, buget redimensionat. CSM Reşiţa schimbă obiectivul şi reduce cheltuielile

Ratarea promovării schimbă strategia în Valea Domanului. Actualul lot se destramă, iar din campionatul viitor CSM Reşiţa va acorda mai mult credit fotbaliştilor tineri din pepiniera proprie. Conform aşteptărilor, şi antrenorul Dan Alexa înheie colaborarea cu rossonerii. Explică preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar.

“Cu Dan Alexa situația e clară. El a avut contractul pe doi ani de zile, dar cu opțiunea de a rămâne în prelungire pe al doilea sezon doar dacă promovăm în Liga a II-a. Dar cu Dan Alexa nu a fost vorba niciodată despre contract, a spus clar că dacă nu promovează nu mai rămâne, nu se pune problema ca el să se țină de un contract la Reșița. Jucătorii aveau contracte doar cu opțiunea de prelungire dacă intram în Liga a II-a. Singurii jucători sub contract mai sunt cei tineri; este vorba despre Rimovecz, Mereu, Negru, care sunt jucători de viitor. Rimovecz, când a intrat a arătat că poate fi un fundaș central de mare perspectivă. Sunt jucători de la centrul nostru, li se va da probabil mult mai multă încredere Și chiar dacă va dura mai mult – eu știu, probabil doi-trei ani – se va încerca să se crească acești jucători tineri și Dumnezeu știe ce va fi mai departe.”

Preşedintele CSM-ului a ţinut să clarifice lucrurile şi în privinţa bugetului pe care l-a avut echipa de fotbal în sezonul recent încheiat. Suma vehiculată, de un milion de euro, este o exagerare, precizează, şeful din Valea Domanului, iar jurnaliştii care au dat ştirea sunt dezinformaţi. În realitate, acesta a fost bugetul întregului club, cu 600.000 de euro pentru fotbal, circa 200.000 pentru handbal şi restul sumei pentru celelalte secţii, plus cheltuieli administrative.

Cele mai citite

Related Articles