[AUDIO] Sezon bun pentru handbaliştii juniori de la CSM Reşiţa

Echipele de handbal juniori ale clubului CSM Reşiţa merg foarte bine în actualul sezon. Formaţia de juniori I, antrenată de Radu Bote, a trecut deja de grupa geografică şi s-a calificat în faza grupelor Valoare, iar echipa de juniori II, pregătită de Sebastian Pârvan, luptă săptămâna aceasta pentru accederea în grupele valorice. Tehnicianul Radu Bote, care este şi antrenorul echipei de seniori, a vorbit despre rezultatele şi perspectivele tinerilor rosso-neri.

“La juniori I am avut o grupă geografică de care am trecut cu brio, iar acum urmează primul turneu din grupa valorică, unde vom întâlni pretendentele la turneul final Potaissa Turda şi Academia Minaur Baia Mare, precum şi pe LPS Tg. Mureş, formaţie care are şi ea şanse la turneul final. Ca punctaje, se intră în competiţie cu punctele pe care le-am câştigat şi din grupele geografice, şi avem şi noi şanse ca, după două turnee, să ne calificăm la turneul final. Primul turneu se va disputa la Turda, iar primele noastre meciuri vor fi cu Turda şi cu Tg. Mureş. Competiţia de la Turda va avea loc în perioada 2-4 aprilie, imediat după ce vom veni de la seniori – pentru că patru juniori joacă şi la seniori. Echipa de seniori va juca pe 1 aprilie, apoi, în 2, 3 şi 4 este turneul de juniori I, iar după o zi de pauză vom juca iar patru la Ligă. Al doilea turneu de la juniori I va avea loc la două săptămâni după primul, iar atunci se va decide dacă vom juca în turneul final, între primele opt echipe din ţară. Eu sunt optimist, dar nu va fi uşor, pentru că în această grupă Valoare sunt patru echipe puternice care se vor bate pentru trei locuri la turneul final”, a declarat Radu Bote. Tehnicianul reşiţean speră ca şi echipa de juniori II, antrenată de colegul Sebastian Pârvan, să facă pasul către grupele Valoare.

“Ei mai au un turneu din zona geografică, sunt 5-6 băieţi care joacă şi la juniori I şi au şanse să treacă cu brio de turneul doi geografic şi să se califice în grupa valorică. Eu le doresc multă baftă, sper că vor juca foarte bine şi vor prinde grupa Valoare. Turneul lor are loc la Timişoara, de miercuri până duminică”, a precizat Radu Bote.

În cadrul turneului de la Timişoara,  juniori II de la CSM Reşiţa vor disputa cinci meciuri, câte unul în fiecare zi. Elevii lui Sebastian Pârvan vor debuta mâine contra echipei similare de la CSS Craiova. În continuare, tinerii rosso-neri vor întâlni, în ordine, formaţiile LPS Banatul Timişoara, CSS Corabia, SCM Politehnica Timişoara şi LPS Târgu Jiu.

Cele mai citite

Related Articles